Propionat 100

kr554.10

Compare

Description

Over tid begynner idrettsutøvere å møte problemer med motivasjon. Muskelmasse når sin grense og vokser ikke. Det samme gjelder styrkeparametrene. Etter flere år med trening i treningsstudio og dietter, vil noen bare slutte med alt fordi øvelsene ikke gir noe resultat. Dette er når du trenger Testosteron Propionate av Dragon Pharma. Det er en analog av testosteron som lar deg få tilbake kampånden og få musklene til å vokse lenger enn du trodde.

Effekter av testosteronpropionat

Legemidlet fra Dragon Pharma er basert på testosteronesteren Propionate, som gir rask virkning. Når konsentrasjonen av mannlig hormon i kroppen når maksimale verdier, observeres slike positive effekter:

Muskelveksten er forbedret;
Styrke og utholdenhet økes;
Høyt humør. Økt ønske om å fortsette å trene;
Fettforbrenningsprosesser aktiveres;
Økt styrke av bein og ledd;
Økt seksuell aktivitet.
På grunn av dette settet med egenskaper, brukes testosteronpropionat i forskjellige felt innen idrettstrening – kroppsbygging, styrkeløft, vektløfting, etc. Det brukes også effektivt for vekttap. For å bli kvitt ekstra kilo mens du er på en testosteronpropionat-syklus, er alt du trenger et kaloriunderskudd.

Alternativt, når du tar en solo-syklus med testosteronpropionat, kan du få 5-7 kg muskelmasse. Samtidig er det praktisk talt ingen rebounds eller bivirkninger.

Administrasjon

Den optimale dosen av legemidlet velges individuelt. Det avhenger av den fysiologiske tilstanden, treningsnivået, erfaring med å ta andre farmakologiske midler og legens anbefalinger. Den tillatte ukentlige dosen er 150-1000 mg. Nybegynnere bør begynne å ta det med en dose på 50 mg annenhver dag. Under et kur med steroider er det nødvendig å kontrollere hormonbalansen. For å forhindre bivirkninger under en testosteronpropionat-syklus, må du ta aromatasehemmere.
Varigheten av kurset kan vare i 1,5-2 måneder. Etter at den er fullført, er post-syklusterapi nødvendig. Tamoxifen og aromatasehemmere er godt egnet til dette. Det er nødvendig å gjenopprette den naturlige produksjonen av testosteron.
For å øke effektiviteten til testosteronpropionat legges andre AAS til syklusen. Avhengig av resultatene du ønsker, kan du sikte på å få muskler, øke styrken eller en fettforbrennende effekt.
Testosteronpropionat og andre ekstra anabole midler og sportsmedisiner er tilgjengelig i butikken vår.

Potensielle bivirkninger

Hovedproblemet med testosteronbaserte legemidler er aromatisering. Derfor kan følgende ubehagelige effekter vises i løpet av kurset:
* Gynekomasti;
* Alvorlig svetting;
* Kviser;
* Overflødig væskeretensjon i kroppen.
For å redusere sannsynligheten for bivirkninger, må du følge instruksjonene for bruk av stoffet. Det er også nødvendig å supplere kurset med antiøstrogener og andre legemidler, som vil bidra til å stoppe de negative effektene. Det er derfor, etter en syklus med steroider, er det nødvendig å ta PCT.
Legemidlet er ikke anbefalt for kvinner. Det kan forårsake virilisering som forgrovning av stemmen og økt hårvekst på brystet og ansiktet.

Anmeldelser

Idrettsutøvere har en positiv holdning til testosteronbaserte legemidler. Disse lar deg oppnå gode resultater enten under et solokurs eller i kombinasjon med andre medikamenter. Alle idrettsutøvere som har tatt testosteronpropionat anbefaler å kontrollere doseringen og overvåke hormonbalansen nøye. I dette tilfellet vil du kunne unngå negative konsekvenser.

Hvis treningsøktene verken gir ønsket resultat eller glede, er det på tide å oppmuntre kroppen din. Du kan kjøpe testosteronpropionat i vår nettbutikk!

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Propionat 100”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *