Showing 1–24 of 69 results

Orale steroider er tabletter av enhver form for testosteron tatt oralt (gjennom munnen). Som injiserbare steroider har denne typen legemidler androgene og anabole egenskaper. Hovedformålet med å bruke slike vitaminer er et sett med muskelmasse, styrke og en tegning av lettelsen. I mange år har de vært ledende på det farmasøytiske markedet blant idrettsutøvere innen styrkesport, kroppsbyggere. 

Orale steroider: hvordan de fungerer

Den er basert på det velkjente testosteronet, som er et naturlig hormon som hele tiden produseres av kroppen. Kjemisk sett består testosteron av en benzenbase. En gang i mage-tarmkanalen, spesielt i leveren, brytes dette hormonet ned til enkle metabolitter, som utnyttes av nyrene gjennom utskillelsessystemet. Det er interessant å merke seg at hormonet testosteron produsert av kroppen selv går i oppløsning i løpet av ca. 10 minutter, og det er derfor det ikke brukes i sin rene form, siden det må injiseres ofte. piller og injeksjoner er en annen sak. De inneholder et tilleggsstoff som forlenger halveringstiden. Orale steroider har en gjennomsnittlig levetid på tjuefire timer. Det bør imidlertid bemerkes at slike vitaminer må tas hver dag og flere ganger om dagen, i like porsjoner gjennom dagen. 

Steroids in pill form

Oral testosterone is also respected by professional athletes facing doping control in competition. Due to the fact that oral drugs act very quickly and are excreted from the body, after the end of the course, after 5-10 days, neither the metabolites nor the hormones themselves will remain in the urine or in the blood. It is also worth noting that usually injectable and oral forms of the same type of testosterone at the same dosage differ in strength and duration of action due to their partial destruction by liver and intestinal cells.

Buy oral steroids

Før du kjøper orale steroider på anabole-steroider.com, bør du vite at vi kan gi deg råd om bruk av disse eller andre farmakologiske midler. De orale steroidene til salgs på nett i butikken vår er produsert av forskjellige pålitelige produsenter, i forskjellige volumer og former. Etter å ha bestemt deg for valget for deg, legg bare produktet i handlekurven og vent på bekreftelsen og leveringen vil være på vei til deg i Norge.