Showing all 3 results

En økning i nivået av hormonet dihydrotestosteron hos menn fører til en ukontrollert spredning av prostatavev med deres påfølgende mulige degenerasjon til en ondartet form. I tillegg er en økt bakgrunn av dihydrotestosteron hos menn en av hovedårsakene til alopecia (hårtap på hodet) og hirsutisme (kroppshår hos kvinner).

Håravfallsmedisin

Dutasterid og finasterid er legemidler for behandling av godartet prostatahyperplasi og alopecia fra gruppen av 5-alfa-reduktaseblokkere. Dutasteride hemmer aktiviteten til 5-alfa-reduktase-isozymer av den første og andre typen, som er ansvarlige for omdannelsen av testosteron til dihydrotestosteron, det viktigste androgenet som er ansvarlig for utviklingen av hårtap. Finasteride er en spesifikk type II 5-alfa-reduktasehemmer og hemmer følgelig også dannelsen av dihydrotestosteron. Det er kjent at type 1 5-alfa-reduktase uttrykkes i små mengder og er inaktiv i prostatakjertelen, men gir hoveddelen av enzymaktiviteten i annet vev, for eksempel hud og lever. Og 5-alfa-reduktase av den andre typen kommer til uttrykk og virker hovedsakelig i prostata.

Benefits of hair loss drugs in sports

The action of most steroids causes your body to produce higher dihydrotestosterone (DHT) levels, subsequently putting men who use steroids at a higher risk of baldness. In simple terms, in bodybuilding, finasteride is used to prevent the conversion of anabolic steroids into dihydrotestosterone, in order to prevent baldness, enlargement of the prostate. Dutasteride is an even more powerful drug than finasteride, it can not only prevent baldness and enlargement of the prostate, but also prevent the formation of acne due to the high amount of androgens in the body.

Buy hair loss drugs

Hvis du ønsker å kjøpe hårtappiller på anabole-steroider.com , bør du først vite at vi kan gi deg råd om bruken av disse eller andre farmakologiske midler i butikken vår. Medisinene for hårtap som selges online i butikken vår er produsert av forskjellige pålitelige produsenter, i forskjellige volumer. Når du har valgt riktig håravfallsprodukt for deg, legger du bare produktet i handlekurven og venter på bekreftelsen og leveringen er på vei til deg i Norge.