Showing all 19 results

Sportsfettforbrennere er medisiner som hjelper idrettsutøvere med å kvitte seg med subkutant fett, noe som gjør utseendet deres mye mer attraktivt. Dette er en spesiell gruppe anabole steroider som påvirker nedbrytningen av fettceller. De er populære blant både menn og kvinner. Erfarne kroppsbyggere vet at inntaket deres må kombineres med et spesielt kosthold og intens fysisk aktivitet. Først da vil effekten av sportsfettforbrennere maksimeres, musklene får vakker definisjon, og tørkeprosessen blir mye lettere.

Fettforbrennere i sport

Hver idrettsutøver vet at anabole steroider er kunstig avledet testosteron og brukes til å få muskelmasse. Men det mer overraskende faktum er at noen av dem er svært effektive i kampen mot subkutant fett. Hver gruppe steroider fungerer annerledes. Noen fremmer vekttap ved å virke på adrenerge reseptorer og starte prosessen med å bryte ned fett (lipolyse), andre aktiverer enzymer som påvirker stoffskiftet. Men de blokkerer alle bevegelsen av fettceller og provoserer bruken av fettvev som energikilde.

Fordeler med vekttap piller

I tillegg til hovedfunksjonen med å dele fett, har sportsfettforbrennere også en rekke funksjoner som trygt kan tilskrives deres fordeler:

Anti-katabolisk effekt – beskytter muskler mot ødeleggelse, forhindrer atrofi deres;

Blokker appetitten – fremmer bruken av fettvev som energikilde;

Utholdenhetsøkning hos en idrettsutøver – typisk for de fleste medikamenter fra denne gruppen. På grunn av dette er idrettsutøveren i stand til å bruke mer energi uten å fylle på reserver;

Gi definisjon og fasthet til muskler – takket være dette brukes de ofte på tørkekurs før en konkurranse.

Kjøp vekttap piller

Hvis du ønsker å kjøpe vekttappiller på anabole-steroider.com, bør du først vite at vi kan gi deg råd om bruk av disse eller andre farmakologiske midler i butikken vår. Fettforbrennerne til salgs på nett i butikken vår er produsert av forskjellige pålitelige produsenter, i forskjellige volumer. Etter å ha bestemt deg for det riktige valget for deg, legger du bare produktet i handlekurven og venter på bekreftelsen og leveringen vil være på vei til deg i Norge.