Showing all 15 results

Veksthormoner er peptidhormoner som skapes i kroppen vår når kroppen modnes. Dette hormonet er grunnen til at vi utvikler og vokser med alderen. Den største mengden produksjon av hormonet oppdages i første barndom, de høyeste verdiene oppstår i puberteten, og reduksjonen i produksjonen av veksthormon i kroppen starter i midten av 20-årene.

Veksthormoner i kroppsbygging

En av fordelene ved bruk av syntetiske veksthormoner er deres evne til å styrke musklene for å unngå skader eller å raskt helbrede skader som oppstår under ekstremt tunge treningsøkter. Dette skyldes veksthormonets evne til å vokse og forbedre nye celler. I tillegg til dette kan veksthormon til og med utsette aldring av cellene. Veksthormoner kan også beskytte kroppens egne essensielle funksjoner.

Hvis veksthormon brukes i kombinasjon med anabole steroider , kan det gi mange fordeler fordi de sammen jobber for å forbedre kroppens restitusjonsperioder, helse, utholdenhet og styrke. I tillegg, når det kjøres over en lengre periode, vil veksthormon oppmuntre kroppen din til å starte sin egen homeostase for å sikre at dine naturlige hormoner og funksjoner ikke blir svekket ved bruk av AAS (anabole-androgene steroider) som kan betyr at det er en nedgang i behovet for post-cycle therapy (PCT) etter at steroidsyklusen er ferdig.

Peptider i kroppsbygging

Peptides are short chains of amino acids that make up certain proteins that are required by the skin. They are responsible for helping your body fight bacteria and promote wound healing. Peptides also help to boost muscle growth or muscle repair by stimulating the production of growth hormone within the body. Peptides are also known to enhance sexual desire, have an anti-stress effect and stimulate the nervous system and the brain in general.

Buy Hormones and Peptides

Hvis du ønsker å kjøpe hormoner eller peptider på anabole-steroider.com , bør du først vite at vi kan gi deg råd om bruken av disse eller andre farmakologiske midler i butikken vår. Hormonene og peptidene som selges online i butikken vår produseres av forskjellige pålitelige produsenter, i forskjellige volumer. Etter å ha bestemt deg for det riktige valget for deg, legger du bare produktet i handlekurven og venter på bekreftelsen og leveringen er på vei til deg i Norge.