Turinabol 10

kr705.30

Compare

Description

TURINABOL

Egenskapene til det orale steroidet Turinabol, produsert av det indiske selskapet Alpha Pharma, minner litt om Dianabol. Faktisk er disse stoffene forskjellige i absolutt likhet i struktur, den eneste forskjellen mellom dem er tilstedeværelsen av et ekstra kloratom i sammensetningen av Turinabol. De aktive komponentene i dette steroidet er utmerket til å øke ikke bare styrke, men er også effektive for å akselerere muskelvekst.

Effekter

Ved hjelp av et kurs med Turinabol kan en idrettsutøver sakte men sikkert forbedre definisjonen av musklene, samt øke utholdenhet og fysisk form. Samtidig trenger ikke atleten være redd for tilbakerullingsfenomenet, siden det på slutten av kurset er minimalt. Også ved å sammenligne effekten oppnådd fra Dianabol og Turinabol, kan vi konkludere med at sistnevnte lar deg få ren muskelmasse uten oppbevaring av væske.

Effekten av å ta dette stoffet er spesielt viktig for idrettsutøvere, for hvem stor oppmerksomhet bør rettes mot definisjonen og ikke vektøkning. De aktive komponentene i stoffet, tatt i en minimumsdose, kan øke indikatorene på utholdenhet og aktivitet, samtidig som utøverens vekt opprettholdes på samme nivå.

Hvordan du tar Turinabol

Eksperter anbefaler å ta stoffet i en dose på 20 mg til 40 mg hver dag. Samtidig, for å oppnå større effektivitet og minimere bivirkninger, anbefaler erfarne idrettsutøvere å dele den daglige dosen av inntak i flere stadier. I noen situasjoner kan eksperter anbefale å ta dette stoffet i en dose på 100 mg til 150 mg per dag, men for en nybegynner kan en slik mottakelse forårsake alvorlige og noen ganger irreversible bivirkninger.

Erfarne idrettsutøvere bemerker at det er best å ta det etter et måltid. Selv om mange eksperter hevder at den maksimale effekten av dette stoffet kan oppnås ved å ta det mellom måltidene. Ikke glem at Turinabol er en av de korttidsvirkende steroidene. I denne forbindelse er det verdt å ta dette stoffet omtrent 3-4 ganger om dagen, med et intervall mellom doser på 6-8 timer.

Kombinasjoner med andre legemidler

Takket være sin universelle sammensetning kan Turinabol perfekt kombineres med andre legemidler innen sportsfarmakologi. Imidlertid må spesialisten i dette tilfellet ta hensyn til de individuelle egenskapene til utøverens kropp og hans mål.

I kurs designet for tørking er det best å bruke Turinabol i kombinasjon med Stanozolol, hovedsakelig for å øke definisjonen og kvaliteten på musklene. På solokurs lar Turinabol en idrettsutøver få rundt 5 kg muskelmasse.

Bivirkninger

Hvis anbefalingene fra en spesialist angående dosering og sykluslengde følges, vil mulige bivirkninger være minimale. Turinabol undertrykker kun moderat kroppens naturlige produksjon av testosteron, og den toksiske effekten av tablettene på leveren er lav hvis de ikke blir overbrukt.

Anmeldelser

På grunn av det faktum at dette steroidet er ganske effektivt og praktisk talt ikke har noen bivirkninger, kan det finnes i arsenalet til ikke bare en erfaren, men også en nybegynner kroppsbygger. Den eneste ulempen med dette stoffet er dets ganske høye kostnader, som bare kan rettferdiggjøres av dets høye effektivitet og ubetydelige undertrykkelse av den naturlige syntesen av testosteron sammenlignet med andre steroider med lignende virkning.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Turinabol 10”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *