Deca 500

kr1,037.60

Compare

Description

DECA 500

Deca er et steroid som produseres under forskjellige navn, det kalles Deca-Durabolin, Deca-Durabol, Nandrolone Decanoate og andre. I dette tilfellet vurderer vi stoffet som selges av det farmasøytiske selskapet Dragon Pharma under navnet Deca 500. Prisen er lavere enn for andre steroider. Fordelen med Deca er at den er pakket i hetteglass på 10ml, som er enkle å åpne, noe som gjør den praktisk å bruke. Flasken vil ikke sprekke i hendene dine og vil ikke renne over. Dette faktum gjør anmeldelsene om det enda lysere, Deca er vidt distribuert i Norge, pris-kvalitetsforholdet har blitt estimert av mer enn 80% av idrettsutøvere rundt om i verden. En annen betydelig fordel med Deca, å dømme etter vurderingene, er at kurset med det er en av de sikreste, siden 500 mg Nandrolon Decanoate finnes i 1 ml væske – dette eliminerer utseendet til abscesser, sel og smerte.

Deca er et mye brukt anabole steroider for muskeløkning i kroppsbygging og kraftsport.

Det selges i hetteglass for intramuskulær injeksjon. Deca er et standard medikament, men effekten gir en kolossal muskelmasseøkning og økning i kraftindikatorer. Nandrolon er et favorittmedisin for mange idrettsutøvere, det har sterke anabole egenskaper og relativt svake androgene.

Effekt og handling

Deca brukes av idrettsutøvere over hele verden. Først og fremst kan du få muskelmasse opp til 10 kg per kurs i grunnperioden under forutsetning av at du inkluderer riktig ernæring og trening. Det har mange fordeler, det er ikke giftig for leveren, det øker proteinsyntesen, og derfor er muskelfibre i stand til å øke veksten betydelig. Det reduserer mengden kortisol, øker stoffskiftet, forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen, og øker også seksuell lyst hos menn og kvinner. Deca-Durabolin har en positiv effekt på den naturlige produksjonen av testosteron, selv om det har lite å gjøre med testosteron i seg selv. Noen idrettsutøvere som bruker Deca-Durabolin rapporterer at leddsmerter forsvinner, musklene blir sterkere og mer dynamiske.

Når begynner det å virke?

Når du bruker Nandrolon Decanoate i et kurs, må du vite at stoffet tar sin handling i muskelceller veldig sakte. Virkningen øker gradvis, etter tre dager blir den effektiv og når sitt maksimum først på den 7. dagen og denne effekten varer i minst tre uker. Derfor, ikke vent på raske resultater, en merkbar effekt vil bare være om et par uker.

Kurs og dosering

Den optimale dosen av Deca-Durabolin varierer fra 200 til 400 mg per uke. På grunn av den lange halveringstiden på 15 dager, kan Nandrolone Decanoate injiseres en gang i uken. Den optimale dosen for kvinner er 25-50 mg per uke. Varigheten av kurset bør ikke overstige 12 uker for nye brukere av Nandrolone Decanoate.

Deca er vellykket kombinert med mange anabole steroider. I løpet av tørrmassen vil en god kombinasjon bestå av Nandrolon, Winstrol, Anavar og Masteron. I løpet av å få muskelmasse, vil Deca-Durabolin fungere veldig bra med Testosterone Enanthate og Dianabol, dette er en klassisk kombinasjon for å bygge stor muskelmasse. Ikke bruk Deca med andre gestagener som Trenbolone og Oxymetholone.

Bivirkninger

Når Deca brukes i høye doser eller over lengre tid, kan følgende bivirkninger oppstå: kvalme, oppkast, kolestase, gulsott, akne og mild hirsutisme. Imidlertid vil alle disse negative effektene avta etter at du slutter å ta stoffet. En annen måte å redusere bivirkningene av kurset er å gjennomgå en skikkelig PCT når kurset med steroider er fullført. Clomid og Cabergoline bør begge brukes til dette. Vær oppmerksom på at Tamoxifen ikke skal brukes til PCT etter en syklus med Nandrolon Decanoate, da det vil være ineffektivt.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deca 500”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *