Testo-Prop

kr424.40

Compare

Description

Maxtreme Pharma er et farmasøytisk selskap som er veldig populært blant idrettsutøvere som bruker sportsmedisiner. Testosteronpropionat av dette selskapet har stor effektivitet. Det er bra for å forberede seg til konkurranser og rett og slett for å bygge en attraktiv kropp. Steroidet brukes i kroppsbygging, vektløfting, friidrett og andre idretter.

Egenskaper og effekter av stoffet

Grunnlaget for stoffet er testosteronpropionat. Det er en hurtigvirkende ester med en aktivitetstid på 2-3 dager. Derfor gir den en rask effekt og er også preget av rask eliminering fra kroppen. Det vil ikke vises på dopingprøver i løpet av en måned etter uttak fra stoffet.
De viktigste positive effektene av testosteronpropionat er som følger:
* Betydelig vekst av muskelmasse;
* Økt styrke og utholdenhet;
* Stimulering av fettforbrenningseffekten;
* Økt libido og seksuell aktivitet.

Administrasjonsform

På grunn av det faktum at testosteronpropionat er tilgjengelig i form av injeksjoner er det liten belastning på leveren. Den korte virkningsvarigheten gjør det imidlertid nødvendig å gi hyppige injeksjoner. Injeksjoner må gis en gang annenhver dag.

Doseringen velges individuelt avhengig av idrettsutøverens helse, treningsnivå og erfaring knyttet til bruk av sportsfarmakologi. Nybegynnere anbefales å starte med en minimumsdose på 50 mg. Mer erfarne idrettsutøvere bruker doser på opptil 200 mg. Kursets varighet kan være opptil 2 måneder.

Kombinasjon med andre AAS

Testosteronpropionat kombineres godt med andre steroider. For eksempel legges Turinabol eller Stanozolol til kurset for tørking. For å øke styrkeytelsen, er stoffet kombinert godt med Oxandrolone.

Mulige bivirkninger

Testosteronpropionat kan ha bivirkninger. Årsakene er økte doser og overskredet varighet av inntak, samt individuell intoleranse mot komponentene og disposisjon for noen sykdommer. På grunn av aromatisering kan testosteronpropionat forårsake følgende bivirkninger:
* Hevelse;
* Akkumulering av overflødig væske;
* Gynekomasti.
For å forhindre slike manifestasjoner er det nødvendig å legge til anti-østrogene medisiner og aromatasehemmere til kurset. Med en sterk androgen effekt kan stoffet forårsake økt innhold av testosteron i kroppen. Som et resultat kan følgende bivirkninger observeres:
* Akne på rygg, skuldre og ansikt;
* Hårtap;
* Fet hud;
* Depresjon av naturlig testosteronproduksjon.

Testosteronpropionat anmeldelser

De fleste idrettsutøvere legger igjen positive kommentarer om bruken av stoffet. Propionat viser stor effektivitet og kan brukes til forskjellige resultater. Dette og andre medisiner for trening kan kjøpes i vår nettbutikk! Vi tilbyr et stort utvalg av produkter, gunstige priser og rask levering!

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testo-Prop”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *