Tren-A 100

kr589.40

Compare
SKU: 14022 Category: Tag:

Description

TREN-A 100

Noen ganger, for å gi kroppen en kraftig impuls, er trening alene ikke nok. Det er her spesielle farmakologiske midler kommer til unnsetning. En av dem er Tren-A 100, som lar brukeren forbedre fysiske indikatorer betydelig og gi kroppen en spesiell estetisk appell og kraft. Men bare med riktig tilnærming til bruk.

Egenskaper og effekter

Grunnlaget for etableringen av Tren-A 100 var bruken av det velkjente virkestoffet Trenbolone i form av Acetat. For sin kraftige effekt og evnen til aktivt å påvirke økningen i muskelmasse, er det spesielt verdsatt blant profesjonelle idrettsutøvere.

Men før du kjøper Trenbolone Acetate her på nettstedet vårt, bør du nøye lese listen over de viktigste effektene av stoffet:

Evnen til å aktivere en betydelig økning i muskelmasse på kort tid;
Stimulere en økning i utholdenhet og styrkeparametere;
Den karakteristiske egenskapen til å gi musklene tetthet og hardhet uten væsketilvekst;
Evnen til å forbrenne subkutant fett med et passende kosthold;
En betydelig økning i humør og libido.
En annen positiv kvalitet av trenbolonacetat som kan vurderes er evnen til raskt å fjerne det fra kroppen. Et par dager etter inntak er det nesten umulig å oppdage det i blodet, så risikoen ved å bruke det før konkurranser er nesten minimalt.

Det er også nødvendig å indikere stoffets evne til å » tørke» leddbånd og muskler, som et resultat av at de blir ikke-elastiske. Dette øker sannsynligheten for skade, så belastningen bør økes gradvis, etter oppvarming og utvikling av leddene.
Hvordan ta

I flere år med ulike studier og takket være et stort antall ulike anmeldelser, ble de grunnleggende reglene for å ta Trenbolone Acetate utviklet. De lar brukeren øke effektiviteten og få dem til å oppnå maksimalt resultat.

Riktig beregning av optimal dosering. For beregning brukes vanligvis følgende formel: for profesjonelle – fra 3 til 4 mg per 1 kg kroppsvekt, for nybegynnere – fra 37 til 75 mg daglig. Samtidig bør den maksimale dosen av trenbolone ikke overstige 100mg.
Riktig valg av den totale varigheten av kurset. Det er bevist at det er mulig å oppnå alle disse egenskapene på kort tid, fra 5 til 6 uker. Den videre bruken er ineffektiv. Injeksjoner bør gjøres daglig eller som en siste utvei, annenhver dag.
Kombinert kurs. Når trenbolonacetat fra Magnum Pharmaceuticals kombineres med andre analoger, bør den angitte dosen reduseres med 20-30 %. For å forbedre tettheten til musklene vil Stanozolol være det optimale valget, og Testosteron vil bli brukt til å øke muskelmassen.
Et annet viktig poeng er bruken av PCT etter bruk av stoffet og fullstendig fjerning fra kroppen.

Mulige bivirkninger

Trenbolonacetat er et kraftig stoff og en feil syklus med dette steroidet kan føre til bivirkninger. Bivirkningene kan omfatte skallethet, fettete hud, kviser og kviser, redusert seksuell lyst og aggressivitet.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tren-A 100”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *