Letromina

kr563.50

Compare
SKU: 568 Category: Tag:

Description

LETROMINA

Letrozol har funnet bruk blant kroppsbyggere og andre idrettsutøvere. I sport brukes stoffet som et tilleggselement i en steroidsyklus for å senke østrogennivået og øke testosteronet litt. Letrozol regnes som et av de beste stoffene i sin innflytelsessfære, derfor er det ganske kjent blant kroppsbyggere for sine mange fordelaktige effekter på å senke østrogennivået, men uten å fullstendig fjerne alt østrogenet fra kroppen.

Studier har vist at stoffet kan redusere østrogenkonsentrasjonen med opptil 97 %, noe som beviser dets høye effektivitet. Men hvis du tar de anbefalte dosene, synker konsentrasjonen bare til 76-79%, noe som heller ikke er dårlig i det hele tatt. Lave østrogennivåer reduserer bivirkninger på banen, noe som er svært viktig for idrettsutøvere. Det har også blitt observert at bruken av Letrozol i kroppsbygging øker produksjonen av visse hormoner (luteiniserende hormoner, follikkelstimulerende hormoner og SHBG), og i sin tur øker de testosteronproduksjonen i kroppen.

Effekter av å ta Letrozol

Forebygging av østrogenavhengige negative bivirkninger (flom, akne, kroppsfett og gynekomasti);
Eliminering av manifestasjonen av gynekomasti i de innledende stadiene i kurset;
Lar deg redde muskelvev etter at et kurs er fullført ved å blokkere de katabolske prosessene (i verden av kroppsbygging er konseptet med en «katabolisk» nedbrytning etter å ha tatt steroidmedisiner veldig godt kjent), det er også kjent som «Muskeltap» .
Å ta Letrozol vil være svært tilrådelig hvis anabole steroider og androgener er i løpet av legemidlene som tas i syklusen, Letrozol har stor effekt ved å redusere mengden østrogen som kan binde seg til reseptorene dine og i sin tur reduserer bivirkningene (aromatisering problemer) av disse steroidene.

Funksjoner ved bruk av Letrozol

Letrozol i bodybuilding anbefales å tas med 1-3 mg per dag (du kan ta dette når som helst på dagen). Studier har vist at selv 1 mg per dag er svært effektivt for å hemme virkningen av aromatase-enzymet. Overskridelse av anbefalte doser kan føre til negative effekter i form av redusert sexlyst. Den daglige dosen for hver idrettsutøver vil være forskjellig, avhengig av alder, erfaringsnivå, varighet av legemiddelinntaket og toleransenivåene for disse hemmere, men dosen bør holde seg i området fra 1 til 3 mg per dag. Du kan finne ut din individuelle dosering fra spesialister, som før du tar et farmasøytisk preparat, er det bedre å konsultere en lege eller sportsspesialist først i butikken vår for mer råd. Etter langvarig bruk av dette stoffet vil det være mulig å bytte til en annen diett, f.eks. å bruke Letrozol ikke hver dag, men hver 3.-4. dag.

Hvordan ta Letrozol etter en kurs med anabole steroider

I løpet av kurset kan dosene av Letrozol variere ganske mye når det gjelder bruk av dette stoffet for forebygging (ved 2,5 mg hver 4. dag) eller bruk av dette for å tilbakestille forekommende bivirkninger (2,5 mg daglig til problemet avtar), deretter under PCT standarddosen er 2,5 mg Letrozol daglig i 7-10 dager, og deretter 0,5 mg hver dag i to uker. Vær oppmerksom på at disse PCT-dosene er for hvis du har hatt en tung syklus eller er utsatt for de østrogene effektene fra de aromatiserende steroidene som brukes i syklusen.
Mulige bivirkninger

Her er noen mulige bivirkninger som kan oppstå ved misbruk av dette stoffet:

Hodepine;
Leddsmerter;
Høy temperatur;
Føler seg svak;
Kvalme;
Høyt blodtrykk;
Svimmelhet;
Hårtap.
Det er verdt å si at slike bivirkninger bare kan være forårsaket av økte doser av stoffet eller langvarig bruk av stoffet. Hvis du følger anbefalingene for bruk, kan du unngå slike reaksjoner.

Kontraindikasjoner

Nesten alle kan ta Letrozol i kroppsbygging eller i den atletiske verden. Det er ingen spesielle kontraindikasjoner, men det anbefales å ta Letrozol under tilsyn av spesialister for de idrettsutøvere som har intoleranse mot noen av stoffets komponenter eller som lider av leverproblemer. Hvis du opplever noen dårlige opplevelser mens du tar dette stoffet, må du erstatte dette stoffet med et annet som er mer egnet for deg og kroppen din.

Anmeldelser om Letrozol

På internettressurser dedikert til styrkesport kan du finne mange anmeldelser og kommentarer om denne aromatasehemmeren. I de fleste tilfeller er anmeldelser av Letrozol positive. Mange idrettsutøvere anser dette stoffet for å være et av de mest effektive og sikreste. Også populariteten til Letrozol kan forklares med det faktum at det er en av de billigste blant andre anti-østrogener.

Det er ganske vanskelig å finne negative anmeldelser om Letrozol. I det overveldende flertallet av tilfellene er utseendet av bivirkninger forbundet med å overskride de anbefalte dosene og ignorere instruksjonene for opptak fra idrettsutøvernes side. Men også en av hovedfaktorene er å kjøpe et forfalsket stoff. I dette tilfellet, på grunn av ikke å vite hvilke ingredienser som er inne i stoffet, kan vi ikke anbefale noen forebyggende tiltak, og en lege må sees.

Heldigvis her på anabole-steroider.com finner du kun ekte Letrozol til salgs, og på grunn av dette kan du starte steroidsyklusene dine uten å måtte bekymre deg for helseskader eller de angitte bivirkningene.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Letromina”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *