Magnum Test-C 300

kr643.30

Compare
SKU: 12074 Category: Tag:

Description

Test-C 300 av Magnum Pharmaceuticals, hvor hovedkomponenten er Testosteron Cypionate, brukes oftest av idrettsutøvere som forberedelse til sportskonkurranser. Den kan brukes av både erfarne idrettsutøvere og amatører. Det tilhører kategorien steroider med lang virkningsvarighet, som varierer fra 2 til 3 uker. Det er et steroid som vil bidra til å transformere kroppen og forbedre den generelle helsen.

Kjennetegn

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet Testosteron Cypionate virker på samme måte som testosteron, som produseres av kroppen på egen hånd. Dette hormonet spiller en svært viktig rolle i å påvirke:

• Nivået på strømindikatorer;
• Tilstedeværelsen av muskelmasse;
• Kvaliteten på seksuallivet;
• Hårveksthastighet;
• Sædkvalitet.

Komponentene i stoffet lar deg få det ønskede resultatet på kort tid. Det forbedrer naturlig proteinproduksjon og beholder nitrogen, som igjen utløser produksjon av røde blodlegemer og energiforbruk. I sine anmeldelser hevder idrettsutøvere at under en syklus av Testosteron Cypionate lar stoffet deg kvitte seg med fettavleiringer og gi muskeldefinisjon og generell attraktivitet. Den brukes også for å øke styrken og føle en forbedret effekt under treningsøktene. Komponentene bidrar også til å akselerere regenerering og restitusjon etter intense treningsøkter.

Hvordan ta det

Det anbefales å ta Testosteron Cypionate i anbefalt dosering, dette vil tillate deg å få de beste resultatene og redusere sannsynligheten for bivirkninger. Prøv å gjennomføre syklusen mens du unngår overdose.

I gjennomsnitt anbefales stoffet å tas i en mengde som ikke overstiger 250-500 mg per uke. Et mer nøyaktig tall velges under hensyntagen til brukerens opplevelse og nivå av fysisk form. For å oppnå det optimale resultatet, er det verdt å injisere stoffet ikke mer enn 1 til 2 ganger i uken. Varigheten av innleggelsen kan være fra 8 til 10 uker.

Bivirkninger

Testosteron Cypionate aromatiserer, så i løpet av kurset kan utøveren møte:

• Puffiness;
• Gynekomasti;
• Kvinnelig fettavsetning.

Ved å kombinere en Testosteron Cypionate-syklus med rettidig tilsetning av aromatasehemmere vil du unngå bivirkninger av østrogen type. Du kan finne Testosteron Cypionate, og eventuelle tilleggsmedisiner som kreves for syklusen, for salg i vår nettbutikk.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnum Test-C 300”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *