Magnum D Bol 10

kr459.80

Compare
SKU: 12065 Category: Tags: ,

Description

MAGNUM D BOL 10

D Bol 10, også kjent som Dianabol, regnes som et veldig populært og effektivt farmakologisk middel blant idrettsutøvere. Mange idrettsutøvere bruker stoffet for å øke muskelmasse og volum, øke styrke, forbedre appetitten, styrke bein og leddbånd.
D Bol 10 tabletter er en potent anabol. Det er stor etterspørsel etter D Bol 10, som tusenvis av mennesker ønsker å kjøpe, på grunn av det faktum at bruken kvalitativt dobler naturlig testosteroneffektivitet. Ifølge anmeldelser har Dianabol en sterk effekt på muskelvekst og emosjonell aktivitet i ca 5-6 timer fra øyeblikket av inntak.

Fordeler med Magnum D Bol 10

Magnum Pharmaceuticals D Bol 10 har mange fordeler, hvorav de viktigste er:
• Akselerasjonen av proteinsyntese;
• Økt stimulering av muskelvekst;
• Økt styrke og kraft;
• Kraftig anti-katabolisk effekt;
• Forbedret appetitt;
• Forbedring av kvaliteten på beinstrukturen;
• Forbedret nitrogenmetabolisme i kroppen.

Mulige bivirkninger av Dianabol:

• Gynekomasti;
• Økt væskeretensjon;
• Akne i ansiktet og ryggen;
• Økte kardiovaskulære problemer, ved høyere doser;
• En liten økning i blodtrykksnivåer;
For å unngå tilsynekomsten av bivirkninger i syklusen, anbefales det å kjøre testosteron ved siden av for å forhindre store nedleggelser av de egne naturlige hormonene og bruke anti-østrogener som Arimidex under syklusen hvis store doser brukes. På slutten av syklusen er det tilrådelig å bruke gjenopprettingsmedisiner som Clomiphene og Tamoxifen. Denne restitusjonsfasen eller «PCT» varer fra 2-4 uker.

Kombinasjon med andre steroider

Som praksisen til tusenvis av idrettsutøvere viser, med solobruk av D Bol 10, kan vektøkningen per bane være fra 4 til 12 kilo. Hvis D Bol 10 brukes sammen med andre steroider som er presentert i vår butikk (testosteronestere, Turinabol, Boldenone, etc.), vil du definitivt kunne oppnå høyest mulig resultater og også skreddersy syklusen din for å bli avhengig av ønsket mål.
Når det gjelder å kombinere med andre legemidler, er D Bol 10 nesten et universalmiddel. Hvis du lurer på hvilket stoff disse tablettene er best kombinert med, kan det bemerkes at det er mange alternativer. Hvis målet ditt først og fremst er å øke volumet av musklene, er disse tablettene best tatt sammen med Testosterone Enanthate og Nandrolon Decanoate.
Et eksempel på en ren massevinnende kombinert bane med D Bol 10

Dianabol, Nandrolon Decanoate og Winstrol:

• 1. – 6. uke – Testosteron Enanthate ved 500mg per uke, Nandrolon Decanoate med en dosering på 400mg per uke og Dianabol ved 40mg per dag;
• 7. – 8. uke – Nandrolone Decanoate ved 400 mg per uke;
• 9. – 10. uke – Testosteronpropionat ved 100 mg annenhver dag og Stanozolol (Winstrol) ved 50 mg per dag;
• 11. – 13. uke – Proviron med 25-50 mg per dag.
Vennligst merk: Dette eksemplet er en syklus for kraftig masseøkning og bør kun brukes av de idrettsutøvere som har erfaring med ASS og også, på grunn av at det er to orale stoffer som brukes i syklusen, en for masseøkning og den siste for tørking ut vannet fra musklene, må leveromsorg tas sammen med andre forebyggende legemidler i tilfelle negative effekter oppstår.
Hvis du ønsker å få styrke, kan du ta dette stoffet kombineres med bare Testosterone Enanthate. For eksempel kan du bruke Testosteron Enanthate ved 250-500mg per uke i en 8-10 ukers syklus og ta Dianabol ved 50mg per dag i de første 6 ukene av kurset, hvoretter Testosteron Enanthate kan erstattes av Testosteron Propionate kl. 50-100mg annenhver dag. I dette tilfellet vil det å bytte testosteron til en kortere ester tillate deg å kontrollere dosen mye mer effektivt, klar for å fullføre kurset og starte postsyklusterapien (restitusjonssyklusen).
Den anbefalte daglige dosen av Dianabol for nybegynnere idrettsutøvere bør ikke overstige 30-50mg daglig i en varighet på 4-6 uker, og testosteronbasen (enten Enanthate eller Propionate) bør ikke overstige 8-10 uker i varighet ved 250-500mg per uke .

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnum D Bol 10”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *