Sustaviron-250

kr519.60

Compare

Description

SUSTAVIRON-250<

Sustaviron-250 er et velprøvd steroidmedikament med kraftig androgen og anabol aktivitet, og produsenten av dette er selskapet BM Pharmaceuticals. Legemidlet er basert på fire typer testosteronestere, som effektivt gir en positiv effekt på menneskekroppen: Decanoat, Phenylpropionate, Isocaproate og Propionate. Denne spesifikke blandingen av estere kalles vanligvis Sustanon 250.

 

Funksjoner av handling

Virkningen av stoffet er opptil 3 uker. Samtidig gir stoffet en androgen og anabol effekt tilsvarende testosteron, noe som gjør det til et spesielt kraftig og verdifullt stoff for sine gunstige egenskaper.
Hovedomfanget av bruken av dette steroidmedisinen er idrettspraksis, nemlig vektløfting, kroppsbygging og noen andre disipliner. Sustanon 250 brukes hovedsakelig for rask og effektiv muskelmassebygging, forbedring av styrkeevner og utholdenhet, samt for å forbedre kroppens funksjon. Bruken av dette steroidet kan også være nyttig utenfor sport. Spesielt tillater Sustanon 250 brukeren å forbedre libido og øke seksuell aktivitet. Det brukes til medisinske og terapeutiske formål som hormonbehandling.
Når du tar Sustanon 250 under sportsaktiviteter i henhold til et godt planlagt kurs, kan brukeren forvente følgende effekter:
·       Betydelig styrking og utvidelse av muskelmasse (proteinsyntese forekommer);
·       Forbedring av appetitten;
·       Forbedring av utholdenhet og styrkeevner;
·       Kraftig anti-katabolisk effekt;
·       Forbedring av transporten av oksygen i kroppen;
·       Midlertidig forbedring av libido.

Bruk av stoffet

Bruksskjemaet for Sustanon 250 er ekstremt enkelt. Den generelle anbefalte dosen av stoffet per uke er 1-3 pærer som tilsvarer 250mg-750mg Sustanon ukentlig. Noen erfarne steroidbrukere vil ta opptil 1000 mg per uke.
Høye effekter demonstreres av stoffet i kombinasjon med andre anabole, spesielt med Stanozolol (det styrker musklene i kroppen mer effektivt, forbedrer utholdenhet). Sustanon 250 kombinerer også godt med Nandrolon, Oxymetholone, Methandienone og Boldenone, så vel som med andre stoffer.

Bivirkninger

Bruk av Sustanon 250 anbefales kun for menn, fordi for kvinner kan bruken av steroidet føre til maskulinisering (dannelse og utvikling av seksuelle trekk som er karakteristiske for menn), spesielt forgrovning av stemmen, akselerert vekst av kroppen og ansiktshår, økt aggresjon, økning i klitoris, etc.
Det anabole stoffet kan også ha noen bivirkninger når det brukes av menn. Spesielt, på grunn av den høye aromatiseringen, kan steroidet påvirke manifestasjonen av gynekomasti, opphopning av væsker i kroppen og utvidelsen av fettlaget. For å minimere bivirkningene og eliminere den østrogene negative effekten, anbefales det å ta antiøstrogener som Tamoxifen eller Clomid samtidig. Andre negative manifestasjoner kan være skallethet, utseende av akne, økt eksitabilitet, aggresjon, etc.

Anmeldelser

I dag er Sustanon veldig populær innen sport og medisinsk område, så det er mange anmeldelser på Internett om funksjonene ved bruken og effekten som vises. Nesten alle anmeldelsene er positive: nesten hver kunde var fornøyd med den langsiktige effekten bruken av steroidet hadde på kroppen. De idrettsutøverne som regnet med utvikling av fysiske evner og styrking av hele kroppen fikk også den forventede effekten.
Generelt bekrefter informasjonen og anmeldelsene at Sustanon 250 har en kraftig og effektiv innvirkning. Det øker ikke bare utholdenhet, appetitt og libido, men lar deg også forbedre muskelmassen, og er også i stand til å vise en anti-katabolisk effekt. Sustanon bidrar blant annet til å øke antallet røde blodlegemer i blodet og forbedrer transporten av oksygen i kroppen.
Det er mulig å kjøpe Sustanon 250 og andre nødvendige medikamenter raskt og trygt på nettstedet vårt. Blant vårt sortiment er det et bredt utvalg av farmakologiske produkter, preget av høy pålitelighet og hundre prosent originalitet.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sustaviron-250”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *