Testo-Enan-10

kr589.40

Compare

Description

TESTO-ENAN-10
Maxtreme Pharma Testosterone Enanthate brukes av idrettsutøvere for å forbedre treningsresultatene. Det aktive stoffet i form av en naturlig testosteronester dukket opp i forrige århundre. Det ble opprinnelig brukt til medisinske formål, for behandling av forsinkelser i fysisk utvikling hos ungdom og kreft hos kvinner.

Positive effekter på kroppen
Stoffet er en av de kraftige anabole steroidene. På grunn av sin lange sidekjede har Enanthate-esteren en langvarig effekt på kroppen. Den er aktiv i ca 2 uker. Denne egenskapen gjør det enkelt å kontrollere innholdet i blodet.
Testosteron Enanthate er et lett tilgjengelig stoff som ikke er vanskelig å anskaffe og bruke til personlig trening eller forberedelse til en profesjonell konkurranse.
Hovedegenskapene til stoffet er:
* Betydelig økning i muskelmasse
* Økt styrke og utholdenhet
* Rask restitusjon etter trening
* Forbedret appetitt
* Økt seksuell aktivitet
* Økt styrke i bein og ledd

Metoder for bruk av stoffet

Alle sportsmedisiner der det aktive stoffet er Testosteron Enanthate, produseres i form av injeksjoner. For å opprettholde konsentrasjonen av hormonet i kroppen, er det bare nødvendig å utføre injeksjoner en gang i uken. Doseringen av stoffet kan variere avhengig av idrettsutøverens fysiologiske tilstand og kondisjon. For nybegynnere er det best å starte med små doser som 250 mg per uke. Erfarne idrettsutøvere bruker store doser opptil 750 mg.
I noen tilfeller kan dosen økes. Med en stor mengde erfaring i bruk av anabole steroider, kan idrettsutøvere injisere 1000-2000mg av stoffet per uke. Men dette er snarere et unntak.
Kursets varighet bestemmes også individuelt. Det velges vanligvis i henhold til de nødvendige treningsmålene. Kursets varighet kan være fra 1-3 måneder.

Kombinasjon med andre legemidler

Testosteron Enanthate kombinerer godt med andre anabole steroider. Det viser ekstremt høy effektivitet. Så, for et sett med tette, solide muskler, legges Nandrolon til kurset. For å bygge mer volum, uten den obligatoriske kvaliteten på muskler, brukes en kombinasjon med Oxymetholone.

Mulige bivirkninger

Ethvert steroid kan ha bivirkninger. Imidlertid er de fleste tilfeller av bivirkninger forbundet med feil bruk av stoffet. Overdoser og overskridelse av kursets varighet kan forårsake negative effekter. De viktigste negative effektene er:

Opphopning av overflødig væske i kroppen
Hevelse i visse deler av kroppen
Gynekomasti
Endring av stemme
Skallethet
Økt hår på kropp og ansikt
Akne i ansikt, rygg og skuldre
Hypertensjon
Brudd på produksjonen av naturlig testosteron av kroppen
Fettete hud
Hormonell ubalanse
Alle disse effektene kan imidlertid reduseres. For å gjøre dette, bør antiøstrogener legges til løpet av anabole steroider, som vil redusere innholdet av kvinnelige hormoner og blokkere aromatiseringsprosesser. Etter å ha fullført kurset, er det også nødvendig å utføre post-syklusbehandling med medisiner som vil returnere hormonbalansen til normal.

Anmeldelser av stoffet

De fleste idrettsutøvere legger igjen positive anmeldelser om Testosterone Enanthate fra Maxtreme. Det kjennetegnes ved lave kostnader og utmerkede resultater på slutten av kurset. Ved riktig bruk reduseres sannsynligheten for bivirkninger.

Du kan kjøpe dette steroidet og andre sportsmedisiner i nettbutikken vår. Vi tilbyr originale produkter med rask levering. Du kan avklare eventuelle spørsmål om Testosteron Enanthate og den mulige kombinasjonen av kurs med våre spesialister. De kan hjelpe deg med å lage det perfekte kurset for deg.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testo-Enan-10”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *