Trenaject 10 pærer (100mg/ml)

kr1,155.50

Compare
SKU: 15008 Category: Tag:

Description

TRENAJECT pærer

En av de kraftigste steroidene er Trenaject som inneholder virkestoffet Trenbolone med en Acetate ester. Den har en sterk androgen og anabole effekt, den overgår ikke bare testosteron, men også nandrolon.

Egenskaper og effekter

Effektiviteten til Trenbolone Acetate fra Phoenix Remedies skyldes forbindelsen av hovedkomponenten med androgenreseptorer og dens manglende evne til å aromatisere. Legemidlet hjelper til med:

Bygg solide, tørre muskler;
Øk styrke- og utholdenhetsindikatorer;
Brenn overflødig fett i forbindelse med Stanozolol.

Hvordan ta stoffet

Trenbolone Acetate av Phoenix Remedies er tilgjengelig i 1ml pærer som inneholder 100mg hver av det aktive stoffet. Oppløsningen administreres intramuskulært daglig eller annenhver dag. En enkelt dose er 50-100 mg. Den optimale lengden på kurset er fra 5-6 uker. Lengre sykluser brukes selv om de er unødvendige og for å gjenopprette sekresjonen av det naturlige testosteronet på kurset, brukes hCG. PCT utføres etter hver syklus med Clomid eller Toremifene.

Kombinere Tren Ace med andre steroider

Du kan ta Trenbolone Acetate solo eller i kombinasjon med Anavar for «tørking». For enkel vektøkning foretrekker mange idrettsutøvere en kombinasjon med testosteronpropionat.
Bivirkninger

Idrettsutøvere som bruker Tren Ace feil ved å overskride doseringen, brukslengden eller ignorere PCT og hCG-inntaket får:

Hodepine;
Kviser;
Nedgang i libido;
I alvorlige tilfeller er testikkelatrofi mulig.

Anmeldelser

Stoffet er populært blant profesjonelle konkurrerende idrettsutøvere. Det hjelper å være 100 % mens du trener og raskt øke arbeidsvekten. Hvis de gunstige effektene appellerer til deg, kjøp trenbolonacetat i vår nettbutikk!

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trenaject 10 pærer (100mg/ml)”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *