Astralean

kr228.00

Compare
SKU: 567 Category: Tag:

Description

ASTRALEAN

Clenbuterol tabletter av Alpha Pharma er et populært stoff for bruk i enhver form for fitness. Den aktive ingrediensen, Clenbuterol Hydrochloride, brukes regelmessig i medisin for å behandle personer som lider av pusteforstyrrelser som astma. Dette er fordi snarere enn et steroid, er det et sympatomimetisk amin som fungerer som bronkodilatator (det utvider lungene og luftveiene for å lette pusten). Imidlertid har Clenbuterol funnet sin popularitet i fitness av en litt annen grunn.

Effekter av Clenbuterol

Annet enn dens evne til å hjelpe luftveiene til å fungere bedre, har Clenbuterol en annen effekt på menneskekroppen som er verdsatt av de som er i form. Clenbuterol-tabletter er også i stand til å øke brukerens stoffskifte, som i sin tur effektivt forbrenner fett i kroppen. Det har også blitt sagt å øke muskelmassen litt.

Kroppsbyggere bruker Clenbuterol før konkurranser for å fjerne overflødig fett på kroppen for å få musklene til å se strammere og mer uttalt ut. Vekttapsmedisinen brukes også av vanlige fitnessentusiaster, inkludert kvinner, sammen med en diett for å redusere kroppsfettet for en mer atletisk kroppsbygning.

Regler for bruk

Clenbuterol bør brukes i henhold til anbefalingene for bruk for å oppnå maksimal effektivitet av stoffet og unngå negative effekter. Ordningen med inntak som ofte brukes sikrer at Clenbuterol ikke begynner å bli ineffektiv på grunn av at kroppen blir vant til stoffet. Bruksvarigheten er ikke lenger enn 2 uker av denne grunn.

En halv tablett (20mcg) av legemidlet bør tas på dag 1, 40mcg (1 tablett) på dag 2, 60mcg på dag 3, og så videre … til du når en maksimal daglig dose på 120mcg for menn eller maksimalt 100mcg for kvinner. Den daglige dosen mot slutten av syklusen bør reduseres på samme måte (…60mcg på dag 12, 40mcg på dag 13, 20mcg på dag 14). Det bør da være en 2 ukers pause før du gjentar bruken av Clenbuterol.

Ketotifen kan brukes sammen med Clenbuterol for å øke effektiviteten til stoffet. I løpet av 2-ukers kur kan 1 mg Ketotifen brukes de første og siste 3 dagene, og 2 mg bør tas daglig i den midterste delen av kuren.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene fra bruk av Clenbuterol er en økning i puls og skjelvinger i visse deler av kroppen. Imidlertid kan en kombinasjonskur med Ketotifen bidra til å redusere forekomsten av disse effektene.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Astralean”

Epostadressa di blir ikkje synleg.