Magnum Test-Prop 100

kr365.50

Compare
SKU: 12077 Category: Tag:

Description

Dette injiserbare anabole steroidet er utviklet på grunnlag av testosteronpropionat. Det brukes ofte av kroppsbyggere for å forberede seg til konkurranser og overvinne følelsen av frykt for å gå på scenen. Den har en kort virkningstid på ikke mer enn 2 dager. Samtidig er det godt eliminert fra kroppen.

Egenskaper til stoffet og dets effekter

Idrettsutøvere bruker ofte testosteronpropionat for å bygge opp muskelmasse av høy kvalitet og pumpe opp styrke og utholdenhet. Det gir konsistente og pålitelige resultater uten vannvolum.

Test Prop er preget av følgende effekter når den tas:

Vedlikehold av muskelvekst av høy kvalitet med minimalt væskeinnhold;
Økt styrke og utholdenhet;
Økt libido, motivasjon, humør og appetitt;
Økt styrke av bein og ledd;
Rask restitusjon etter trening.
Stoffet begynner å virke veldig raskt, etter de første injeksjonene. Effekten kan merkes i løpet av få timer. Testosteronpropionat har svake bivirkninger som forekommer svært sjelden. På grunn av denne egenskapen kan den brukes selv av nybegynnere.

Administrasjon

Før du starter en syklus med testosteronpropionat, bør du konsultere en sportsspesialist for å hjelpe deg med å velge dosering. Det generelle inntaksmønsteret er som følger:

Maksimal tillatt ukentlig dosering er 350 mg. Inntaket av legemidlet bør startes med 50 mg annenhver dag.
Kurset bør ikke vare mer enn 1,5-2 måneder.
For å oppnå størst effekt, bør stoffet kombineres med andre AAS, som Stanozolol, Methandienone, Trenbolone og andre. De spesifikke kombinasjonene avhenger av de nødvendige resultatene, treningsprogrammet og kostholdet som brukes.
I løpet av kurset bør du overvåke helsen din og hormonbalansen.
Etter fullført kurs bør du ta postsyklusterapi (PCT). Dette bidrar til å gjenopprette den naturlige produksjonen av mannlig hormon.
Legemidlet kan brukes av kvinner. For dem reduseres dosen til 25-50 mg per uke og kursvarigheten er 6 uker.

I vår katalog kan du finne anti-østrogene legemidler, PCT-midler og steroider for kombinerte kurs.

Mulige bivirkninger

Blant andre estere har propionat lave bivirkninger på kroppen. Det er ikke hepatotoksisk. Legemidlet fra Magnum Pharmaceuticals, som ethvert produkt basert på testosteron, stimulerer aromatiseringsprosesser. På grunn av dette kan følgende bivirkninger vises:

Gynekomasti;
Alopecia;
Hudutslett;
Økt svetting;
Høy aggressivitet;
Alvorlig irritabilitet.
Hvis du følger riktig dosering og varighet av kurset, er sannsynligheten for bivirkninger minimal.

Testosteronpropionat anmeldelser

De fleste anmeldelser av stoffet er positive. Idrettsutøvere merker en stor økning i styrke, økt konsentrasjon, selvtillit og motivasjon for å nå nye mål. Testosteronpropionat vil tillate deg å skape en attraktiv og definert kropp, øke din styrke og utholdenhet. Med dens hjelp kan du enkelt og raskt forberede deg til kommende konkurranser og øke selvtilliten. Hvis du ønsker å oppnå målene dine, kjøp Testosteronpropionat online i butikken vår akkurat nå!

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnum Test-Prop 100”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *