Testocyp hetteglass

kr695.60

Compare

Description

Testosteron Cypionate av Alpha Pharma er et verdensberømt injiserbart steroid som har en lang halveringstid på 16 dager. På grunn av den lange halveringstiden tillater dette steroidet atleten å få gode resultater gjennom hele syklusen. Trenge inn i blodet, de aktive komponentene i Testosteron Cypionate begynner å virke aktivt innen to dager, og opprettholder en positiv effekt i to uker. Dermed lar stoffet atleten få utmerkede resultater, både for å akselerere muskelvekst og øke styrkeindikatorer.

Egenskaper og effekter av stoffet

Tatt i betraktning at testosteron har evnen til å enkelt omdannes til østrogener, vil de rekrutterte musklene uansett inneholde væske opp til 30 %, som raskt vil skilles ut fra kroppen etter syklusen på en eller annen måte. Men å dømme etter de mange anmeldelsene, gjør steroidet med oppgaven å lage et godt sett med muskler en god jobb.
Til tross for at stoffet er i en rimelig priskategori, har det ekstraordinære effekter og lar en idrettsutøver oppnå følgende:
• Akselerert muskelvekst;
• Økning i styrkeindikatorer;
• Eliminering av smerter i leddene;
• Påvirker regenereringsprosesser;
• Øker utholdenhet og stimulerer utøveren til å trene;
• Fremmer produksjonen av røde blodlegemer;
• Øker sexlysten.

Hvordan bruke Testosteron Cypionate

Den ukentlige steroiddosen varierer fra 250 mg til 500 mg. Legemidlet injiseres ikke mer enn to ganger i uken, hovedsakelig i seteområdet. I gjennomsnitt kan en Cypionate-syklus vare i opptil 10 uker. Ganske ofte kan stoffet brukes til kurs med lengre varighet (13 uker), men av erfarne idrettsutøvere. Behandling etter syklus gjøres best 2-3 uker etter endt kurs.

Bivirkninger

Før du kjøper Testosteron Cypionate, ikke glem at det har tilstrekkelig høy androgen aktivitet, noe som kan forårsake gynekomasti. Denne bivirkningen viser seg i form av hevelse eller sårhet i brystvorten. For å forhindre eller minimere slike bivirkninger, anbefaler eksperter å ta Clomid. Dette anti-østrogenet minimerer effekten av østrogener, som et resultat av at effekten av legemidler med høy androgen aktivitet reduseres. I noen tilfeller anbefales det å ta aromataseblokkere.
Nettbutikken vår tilbyr alle stoffene som er oppført ovenfor, inkludert Testosterone Cypionate av Alpha Pharma, for salg til en rimelig pris.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testocyp hetteglass”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *