Ovidac 5000 IU

kr459.80

Compare
SKU: 12052 Category: Tag:

Description

OVIDAC 5000IU

Anabole steroider, insulin, veksthormon og skjoldbruskhormoner er alle stoffene som nå er inkludert i arsenalet til profesjonelle kroppsbyggere. Dette er imidlertid ikke en fullstendig liste. For eksempel neglisjerer noen av de seriøse idrettsutøverne noe slikt som gonadotropinmedisiner.

Koriongonadotropt hormon (det fulle navnet på dette stoffet eller hCG for kort), er ikke et anabolt steroid. Mer presist er det et proteinhormon som produseres i morkaken (livmoren) til gravide kvinner. hCG dannes i kvinnekroppen i de første 6-8 ukene av svangerskapet og muliggjør påfølgende produksjon av østrogener og gestagener i corpus luteum.

Som et resultat begynner produksjonen av disse hormonene i selve morkaken. HCG kommer inn i nyrene fra blodet og skilles deretter ut i urinen. Det er derfor det utvinnes fra urinen til gravide kvinner. Introdusert fra utsiden, letter hCG eggløsningsprosessen hos kvinner, siden på tidspunktet for modningen av egget, kommer det til handling og fremmer frigjøringen. Dessuten fremmer hCG produksjonen av østrogener og corpus luteum.

HCG og kroppsbygging

HCG tiltrekker seg oppmerksomheten til kroppsbyggere av en annen grunn. Faktum er at dette stoffet har nesten de samme egenskapene som det luteiniserende hormonet (LH), som dannes i hypofysen. Hos menn stimulerer det luteiniserende hormonet kjønnscellene i testiklene og øker produksjonen av androgene hormoner (testosteron). Derfor brukes injiserbar hCG av idrettsutøvere for å øke testosteronproduksjonen og antallet sædceller. Ettersom dosen av steroidmedisiner reduseres, og enda mer etter fullstendig seponering av bruken, opplever brukerne som regel et merkbart fall i styrke og muskelmasse.

Dette er hovedsakelig på grunn av det faktum at kroppen deres mangler testosteron. Allerede helt i begynnelsen av steroidsyklusen er hypothalamus-hypofyse-testiklene forstyrret. Steroider øker nivået av syntetisk testosteron i blodet med flere ganger det normale nivået og sender et signal til hypothalamus. Hypothalamus sender på sin side et signal til hypofysen om å redusere eller helt stoppe produksjonen av follikkelstimulerende hormon f.eks. produksjon av naturlig testosteron.

Som et resultat begynner det luteiniserende hormonet å virke med mindre intensitet på kjønnscellene der testosteron produseres. Det ekstra inntaket av hCG lar deg rette opp situasjonen og øke den naturlige testosteronproduksjonen mens du sykler med anabole steroider. Dessuten, en gang i kroppen, begynner hCG å fungere nesten umiddelbart.

HCG er generelt unikt på grunn av sin to-fase handling. Den første toppen av økningen i plasmatestosteronnivået i blodet begynner omtrent to timer etter injeksjonen av hCG finner sted og den andre etter omtrent 48-96 timer. Samtidig øker det gjennomsnittlige nivået av plasmatestosteron, og høyden på toppene og gjennomsnittsnivået avhenger, ifølge forskning fra forskere, av dosen av hCG som administreres.

Hvor mye hCG vil være nødvendig?

Hvis vi snakker om hvor mye hCG som skal injiseres, kan vi bare gi en grov anbefaling da hver enkelt er forskjellig og vil trenge forskjellige doser for å motvirke styrken og lengden på steroidene som brukes i en syklus. For eksempel anbefaler den beryktede Bill Philips å ta 4000 IE per uke i to til tre uker. Også de fleste av treningsbekjente og kroppsbyggere holder seg til disse tallene.

Det er imidlertid andre anbefalinger, ifølge hvilke inntak av hCG bør tilnærmes individuelt, basert på hvor lang varigheten av kurset var, hvilke steroider som ble brukt i løpet og hvor høye dosene var. Og hvis for eksempel Dianabol og Sustanon var grunnlaget for steroidsyklusen din, bør dosen av hCG være høyere. Et annet spørsmål gjelder hvor ofte man skal injisere disse gonadotropinstoffene for.

En av de engelske favorittkroppsbyggerne mener at 1 000-1 500 IE hCG vil være egnet til å injiseres annenhver dag. På den annen side, ifølge forskning utført av forskere, øker en enkelt injeksjon av hCG på omtrent 1500IU plasmatestosteronnivået med 250-300%, og dette nivået varer i flere dager (fem-seks). Derfor er det mulig at mer sjeldne injeksjoner, for eksempel hver femte dag, vil være mer hensiktsmessig. For bruk av hCG hos nybegynnere kroppsbyggere eller de idrettsutøvere som ønsker å holde sin naturlige testosteronproduksjon i live gjennom et tungt kurs, vil 500-1000 IE to ganger per uke være mer enn tilstrekkelig for deres behov. Dette skyldes at hormonene deres ikke tar så mye misbruk fra anabole steroider som noen av de mer avanserte og erfarne kroppsbyggerne. Så mindre doser av hCG vil være mye mer effektive i deres tilfelle.

Hvis vi snakker om hvor lenge man bør holde seg på hCG, så er nesten alle kilder her enstemmige: ikke mer enn tre-fire ukers maksimum. Ellers vil testiklene reagere svært dårlig på hCG-injeksjonene og til og med på deres egen frigjøring av luteiniserende hormon, noe som kan føre til hypofunksjon av gonadene.

Samtidig bør pausene mellom kursene med gonadotropin, ifølge alle de samme Phillips, være minst seks måneder, men for en kroppsbygger. Holder du på steroider i åtte til ti måneder, til og med et år i noen tilfeller, er denne tilstanden vanskelig å oppfylle.

Når skal man ta hCG?

Når bør du ta gonadotrope hormoner? Svaret på dette spørsmålet er også tvetydig. I Norge er praksisen utbredt at hCG injiseres etter endt steroidkur. Det antas at det ville være mer rimelig å starte hCG-syklusen mens steroiddosen reduseres eller stoppes helt for at hCG skal fremme full effekt.

Så snart du begynner å redusere steroidinntaket ditt, blir kroppen stadig mer testosteronmangel. Og som en konsekvens kan noe tap av styrke og muskelvolum observeres allerede på dette stadiet, selv om den unike egenskapen til steroider er at de er anti-kataboliske og selv relativt små doser er i stand til å opprettholde muskelvolum og styrkeindikatorer, selv med en mangel på kalorier som er det de bruker, vil disse effektene begynne å opphøre når de kunstige hormonene begynner å utrydde seg selv fra blodstrømmen. Det er her hCG vil bli mest effektivt.

Er det fornuftig å gjennomføre hCG-kurs i andre situasjoner? Ja, når det gjelder veldig lange steroidsykluser, tre måneder eller lenger. I disse tilfellene er det svært tilrådelig å ta et to-tre ukers kurs og innta en god syklus med hCG for å fremme testiklene til å holde seg i live og ikke stenge (som de blir fortalt med overflødig syntetisk testosteron som sirkulerer kroppen). Dette vil i det minste styrke kjønnskjertlene noe. Noen idrettsutøvere, etter å ha fullført steroidkurset, gir seg selv en liten pause, og etter tre uker starter de en ny syklus med hCG for å få testiklene til å hoppe tilbake til handling.

Et stoff for alle kurer?

Er gonadotropin det magiske stoffet som vil hjelpe deg å opprettholde alle resultatene du får fra steroider? Dessverre ikke. Selv om hCG stimulerer testosteronproduksjonen til å begynne å virke, påvirker det ikke hypothalamus-hypofyse-testikkelen og bidrar ikke til gjenoppretting av den. Som et resultat myker og forsinker injeksjoner av gonadotropiner bare kollapseffekten som oppstår etter endt steroidkur.

Det er derfor erfarne kroppsbyggere beregner ulike kombinasjoner og prøver å supplere inntaket av hCG med bruk av medikamenter som for eksempel Clenbuterol og Clomiphene Citrate (Clomid). HCG kan ikke erstatte steroider når det kommer til å bygge masse og er lite brukt når man jobber med muskeldefinisjon, selv om noen idrettsutøvere er overbevist om at gonadotropin har en fettforbrennende effekt og gir musklene ekstra fasthet.

Forsøk på å øke testosteronnivået gjennom injeksjoner før en konkurranse kan være fornuftig, men dette medfører en viss risiko, siden hCG kan finnes på dopingkontrolltest. Men til tross for alt det ovennevnte, er gonadotropiner fortsatt ekstremt populære blant kroppsbyggere når de trenger å holde sitt eget hormon og testikler i live mens de kjører tunge eller lange sykluser for å oppnå de kroppene og resultatene de ønsker.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ovidac 5000 IU”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *