Trenbolone-75

kr577.70

Compare
SKU: 549 Category: Tag:

Description

TRENBOLONE-75

For de fleste idrettsutøvere er det ikke en oppdagelse at det samme steroidet kan virke forskjellig for forskjellige brukere. Og en pålitelig produsent spiller en viktig rolle i dette. Et godt eksempel er Trenbolone-75, hvis offisielle produsent er BM Pharmaceuticals. Det regnes med rette som et av de mest høykvalitets og effektive stoffene.

Egenskaper og effekter av stoffet

Før du kjøper dette stoffet av BM Pharmaceuticals, bør du lese nøye dets ledende egenskaper. Til å begynne med må du spesifisere at den viktigste aktive ingrediensen i sammensetningen av stoffet er trenbolonacetat. Det er ansvarlig for sin høye anabole effekt og følgende positive egenskaper:

Rask økning i muskelmasse.
Høy grad av reduksjon av fettavleiringer;
Økning i sekresjon av insulinlignende faktor og veksthormon;
Evnen til å ha en gunstig effekt på absorpsjon av kalsium og proteiner, styrking av muskel- og skjelettbein, som lar deg tåle store belastninger;
Akselerasjon av metabolsk utveksling i kroppen;
Evnen til å øke fjerningen av overflødig fuktighet fra cellene;
Like godt egnet for erfarne idrettsutøvere og nybegynnere.
I tillegg til alt det ovennevnte, er trenbolonacetat i stand til å kontakte glukokortikoidsteroider. Og det fører til en reduksjon i konsentrasjonen av katabolske hormoner som har en destruktiv effekt på muskelvev. Den beholder nitrogen, som er ansvarlig for dens høye anabole effekt. Og i kroppen blir det gradvis til østradiol.

Etter et fullstendig injeksjonsforløp øker definisjonen av muskler betydelig og fysisk styrke øker. Og resultatet av treningen utført på bakgrunn av Trenbolone Acetate, er veiledende estetiske data om figuren og utholdenhet som øker. Samtidig aromatiserer ikke stoffet i det hele tatt og er ikke mottakelig for virkningen av reduktase. Et av de mest populære stedene å kjøpe det er en nettbutikk som vår.

Hvordan ta Tren Ace

Trenbolone Acetate av BM Pharmaceuticals er tilgjengelig i 10 pærer, som hver inneholder 75mg av hovedvirkestoffet som raskt blir ødelagt i vev og celler i kroppen. Derfor bør den brukes i strengt samsvar med instruksjonene. Injeksjonsforløpet bør utføres daglig i en riktig valgt dosering.

Ellers kan du få en minimal eller direkte motsatt effekt (undertrykkelse av endogent testosteron). For å få maksimalt resultat bør du følge en rekke regler.

Velg riktig dosering og bruksvarighet. Den mest optimale daglige dosen av trenbolonacetat er 50 mg, og det totale bruksforløpet er 5-6 uker. Det er også mulig å bruke 100 mg annenhver dag;
Kombiner med andre korte estere. En av de mest populære kombinasjonene anses å være en kombinasjon med testosteronpropionat. En ferdig «cocktail» bør brukes hver 2-3 dag;
Det bør huskes at det er nødvendig å utføre PCT. Et par dager etter fullføring av hele injeksjonskurset med trenbolonacetat, bør post-syklusbehandling med antiøstrogener startes. I denne egenskapen kan Tamoxifen virke i en startdose på 20 mg, etterfulgt av en trinnvis økning til 30 mg og 40 mg. Proviron og Clomid er også godt egnet for PCT.

Bivirkninger

Som andre kraftige AAS, kan trenbolonacetat forårsake noen bivirkninger som:

Fettethet i huden.
Kviser og akne.
Skallethet.
En nedgang i seksuell lyst.
Aggressivitet.
Selv om reglene følges, vil Trenbolone Acetate ganske enkelt tillate deg å få vakre definerte muskler på kort tid, øke utholdenheten betydelig og oppnå bedre resultater etter hver treningsøkt.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trenbolone-75”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *