Soma-Max

kr4,021.70

Compare
SKU: 545b Category: Tags: ,

Description

Beskrivelse

I dag er det aktive stoffet i Soma-Max-10, Somatropin, et av de mest kjente veksthormonene. De aktive komponentene i dette stoffet stimulerer prosessene med intensiv vekst av vev og organer. Det er derfor stoffet har fått spesiell popularitet, ikke bare i sport, men også i tradisjonell medisin. I vår nettbutikk kan du enkelt kjøpe Somatropin by Maxtreme Pharma til en attraktiv pris.

Funksjoner og effekter

Human Growth Hormone (HGH) eller Somatropin er anerkjent som en av de beste når det gjelder forhold mellom pris og kvalitet. Rensegraden av stoffet var 97,33 % til budsjettkostnaden. Når det gjelder effektene, fremhever idrettsutøvere de synlige resultatene i følgende:

• Aktivering av subkutan fettforbrenning;

• Muskelvekst;

• Styrking av ledd, bentetthet, leddbånd og bruskvev;

• Synlig akselerasjon av vevshelingsprosesser etter skader;

• Gir lineær vekst hos unge mennesker med åpne vekstsoner;

• Styrking av immunfunksjoner;

• Generell foryngende effekt mv.

Det er også verdt å merke seg at HGH Somatropin har en antikatabolisk effekt på muskelvev og tvert imot har en katabolisk effekt på fettlaget, noe som gjør stoffet relevant, både ved tørking og i vektøkningskurs.

Hvordan bruke HGH

Somatropin produseres av Maxtreme Pharma i form av et pulver i 10IU hetteglass med sterilt vann som skal blandes forsiktig for injeksjon. Doseringen og varigheten av kurset velges individuelt for hver idrettsutøver. Gitt den kumulative effekten av stoffet, vil idrettsutøveren kunne legge merke til de første resultatene fra å ta det først etter en måned med kontinuerlig bruk.

Vanligvis varer syklusen fra tre til seks måneder. Selv om mottak i terapeutiske doser vil tillate atleten å forlenge kurset i lengre tid.

En vanlig dose av Somatropin er 5 IE per dag. For å få en forlenget effekt anbefaler eksperter injeksjoner i fettområdet eller for en rask effekt, injiser i muskelen. Hvis dosen overstiger 5IU, er det bedre å dele den i to doser. For å få maksimal effekt av inntaket, er det best å administrere stoffet umiddelbart etter søvn, før du spiser. Den andre dosen bør gjøres før sengetid, etter noen timer etter spising.

Det anbefales å lagre det åpnede hetteglasset ved en temperatur på +2 til +8 grader. Det åpnede legemidlet må brukes innen to måneder. Holdbarheten til hormonet er 2 år.

Bivirkninger

I utgangspunktet, ved spesielt høye doser, etter bruk av stoffet Somatropin, kan idrettsutøvere ha risiko for manifestasjoner av diabetes mellitus, så vel som hypotyreose. Derfor bør du ikke bruke dette stoffet etter eget skjønn, og bare en spesialist bør foreskrive doseringen, avhengig av mange individuelle parametere.

Anmeldelser

Idrettsutøvere som har foretrukket veksthormonet Soma-Max-10, merker en betydelig positiv effekt. Somatropin fra Maxtreme Pharma holder mindre på vannet i kroppen enn andre og gir praktisk talt ikke ubehag i leddene.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Soma-Max”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *