Stan-Max

kr363.90

Compare
SKU: 524 Category: Tags: ,

Description

Stanozolol av Maxtreme Pharma er et steroid som ofte brukes for å definere muskler og forbedre utholdenhet. Det er produsert av Maxtreme i pilleform og det aktive stoffet, Stanozolol, er populært blant kroppsbyggere under navnet Winstrol. Det er svært etterspurt blant idrettsutøvere på grunn av dets evne til å hjelpe dem med å få tørr muskelmasse og effektiv fettforbrenning.

Egenskaper og effekter

Det aktive stoffet, Stanozolol, ble avledet fra dihydrotestosteron. Dette orale steroidet har lav androgen aktivitet (30 % av testosteron) og høy anabol effekt (320 % av testosteron). Det har ofte anti-progestin egenskaper. Dette ikke-aromatiserende stoffet holder ikke på vann, så det er populært blant idrettsutøvere for en «tørkingssyklus». Winstrol er hovedsakelig beregnet på styrkeøkning. PED lar deg ikke raskt få mye muskelmasse, i motsetning til Oxymetholone, men det er det beste stoffet for å få tørr muskelmasse av høy kvalitet.
De viktigste effektene av Winstrol er:
* Fjerning av overflødig vann;
* Økt utholdenhet og styrke;
* Vekst av god, tørr og veldefinert muskelmasse;
* Redusert nivå av globulin som binder kjønnshormoner;
* Forbedret appetitt;
* Økt kapasitet.

Hvordan ta

Stanozolol av Maxtreme kan kjøpes i en pakke med 100 piller på 10 mg per pille til en overkommelig pris. Varigheten av virkningen av en pille er ca. 2 dager. Hvis det brukes til sportsformål, bør det tas konstant for å opprettholde balansen, derfor anbefales det å ta Winstrol hver dag. Den beste dosen er 20-50 mg hver dag. Syklusen skal vare i 6-8 uker. Ikke overskrid doseringen eller sykluslengden for å beskytte leveren mot overdreven belastning. Siden steroidet ikke har noen østrogenaktivitet og ikke aromatiserer, er det ikke nødvendig å ta aromatasehemmere. Det er imidlertid viktig å ta en behandling etter syklus som involverer Clomiphene Citrate (Clomid).

Kombinasjoner

Hvis du har bestemt deg for å bruke Stanozolol av Maxtreme for første gang, vær oppmerksom på at det effektivt kan kombineres med andre AAS. De som starter en tørkesyklus bør kombinere den med testosteronpropionat. Erfarne idrettsutøvere legger til trenbolonacetat for å få en god mengde tørr muskelmasse.

Bivirkninger

Stanozolol er en av de sikreste AAS, men hvis det tas i riktige doser. Også moderat levertoksisitet kan forekomme. Bivirkninger inkluderer:
1. Ledd- og leddsmerter;
2. Økt arterielt trykk;
3. Økt kolesterolnivå i blodet;
4. Myokardforstørrelse;
5. Aggresjon.

Tilbakemelding

Idrettsutøvere gir mange tilbakemeldinger om denne anabole på nettet. Mange bemerker dens høye effektivitet for å oppnå tørr muskelmasse. Dessuten er det flott for å tone og øke utholdenheten. Sportsfolk bruker det ofte for rask fettforbrenning.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stan-Max”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *