Trenaject 10ml hetteglass (100mg/ml)

kr1,150.50

Compare
SKU: 15007 Category: Tag:

Description

TRENAJECT hetteglass

Trenaject tilhører kategorien anabole steroider og er mye brukt av kroppsbyggere og idrettsutøvere for å bygge muskelmasse. Produsenten av stoffet er selskapet Phoenix Remedies, som har jobbet i sportsfarmakologimarkedet i flere år. Den er basert på et aktivt stoff som heter Trenbolone Acetate, som har en ganske kraftig effekt som viser seg i aktiv muskelvekst. Før du kjøper Trenbolone Acetate, bør du lese mer detaljert informasjon om det.

Effekter

Populariteten til stoffet er velfortjent. Dette er bevist av et stort antall positive effekter fra bruken. De mest bemerkelsesverdige inkluderer:

Rask og stabil muskelmasseøkning.
Økning i styrke- og kraftindikatorer.
Ingen skadelige effekter på levervev.
En økning i naturlig sekresjon av veksthormon, kombinert med en insulinlignende vekstfaktor.
Tilstedeværelsen av god kompatibilitet med andre legemidler.
Ved riktig bruk reduseres aktiviteten til kortisol i kroppen. Og det er ikke i stand til å gjenfødes til det kvinnelige hormonet østrogen. Som et resultat er risikoen for gynekomasti eller væskeansamling nesten minimal.

Det optimale inntaksforløpet er fra 5 til 6 uker. Generelt kan dens maksimale varighet være opptil 14 uker, men bare i tillegg til gonadotropin. I løpet av denne perioden kan muskeløkningen være opptil 10 kg. Samtidig har den evnen til å styrke motivasjonsfaktoren for intensiv trening.

Hvordan ta det?

Frigjøringsformen er injiserbart stoff i et 10 ml hetteglass, mens konsentrasjonen av hovedvirkestoffet (Trenbolone Acetate) i sammensetningen er 100 mg per 1 ml. Injeksjoner bør administreres intramuskulært. De bør gjøres daglig eller annenhver dag. Ved bruk annenhver dag deles inntaket i 2 deler (50 mg hver). For slutten av syklusen trenger du behandling etter syklusen. I denne perioden er det best å bruke Clomid med en gradvis reduksjon i dosen.

Det generelle kurset vil se slik ut:

1 – 6 uker: 50 mg per dag eller 100 mg annenhver dag;
Uke 7: Clomid 50 eller 100 mg per dag;
Uke 8: Clomid 50mg per dag;
Uke 9: Clomid 25 mg per dag.
Post-syklus terapi med Clomid bidrar til å normalisere produksjonen av ditt eget testosteron. Det bør startes et par dager etter siste injeksjon av trenbolonacetat. Når det er behov for å forbedre kvaliteten på tørkingen, kan du bruke Trenbolone Acetate i kombinasjon med Winstrol eller Oxandrolone.

Bivirkninger

Trenbolonacetat kan forårsake noen milde bivirkninger, inkludert:

En nedgang i seksuell lyst.
Aggressivitet.
Skallethet.
Fettethet i huden.
Kviser og akne.
Men hvis reglene for inntak følges riktig, bør trenbolonacetat-bivirkninger ikke forekomme.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trenaject 10ml hetteglass (100mg/ml)”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *