Primobolan 200

kr2,289.20

Compare

Description

PRIMOBOLAN 200

Primobolan er det konvensjonelle navnet på stoffet Methenolone. Det er et veldig kjent og populært produkt blant idrettsutøvere som er mest følsomme for de negative effektene av anabole steroider. Primobolan skiller seg ut for sin sikkerhet. Forholdet mellom androgen og anabol aktivitet er så forskjellig at selv kvinner kan trygt bruke det uten frykt for virilisering og andre negative endringer.

Dragon Pharma har produsert anabole steroider siden 2009, og har på så kort tid klart å vinne en ledende posisjon på det internasjonale markedet for farmakologi. Brukere vil garantert være interessert i prisen på Primobolan; det er lavt og rimelig for alle. Den injiserbare formen av steroidet inneholder to komponenter, den aktive ingrediensen Methenolone, og den lange esteren Enanthate, som gjør at steroidet kan forbli i den aktive fasen i opptil 10 dager. Dette betyr at for å holde Primobolan-nivåene høye, trenger du bare å injisere den hver 7.-10. dag.

Effekt og egenskaper

Primobolan fra Dragon Pharma er det sikreste injiserbare steroidet for vekt- og styrkeøkning. Regelen «jo tryggere steroid, jo mindre nyttig er det», fungerer ikke her. Methenolone er unikt. Idrettsutøvere kan ha stor nytte av det uten risiko for bivirkninger. Det kan være nyttig for å få masse, tørke, utvikle definisjon og uttalte muskler. Preparatet kan lett bidra til å få en anstendig mengde muskelmasse selv når idrettsutøveren er på den strengeste lavkaloridietten. Den binder seg tett til anabole reseptorer, akselererer anabole prosesser med ti ganger, noe som resulterer i vakre og klumpete muskler på kort tid uten oppblåst mage, væskeretensjon, gynekomasti, aggresjon og undertrykkelse av endogen testosteronsyntese. Nybegynnere bør vurdere å kjøpe Primobolan fra Dragon Pharma. Praktisk sett er det den mest potente masseforsterkeren.

Primobolan har effekter og handlinger som ligner på dihydrotestosteron, hormonet som det ble syntetisert fra. En slik handling er dens manglende evne til å binde seg til aromatase-enzymet, noe som gjør atleten trygg fra omdannelsen av androgener til østrogen, selv ved administrering av høye doser. Ikke overraskende brukes stoffet som medisin for å redusere brystsvulster.

Et flere ukers Primobolan-kurs sikrer langsom, men jevn vekst på opptil 9 kg høykvalitets og veldefinert muskelmasse. Tilbakeslagseffekten er ubetydelig, og i løpet av kurset er fettforbrenningsprosessen aktiv. Styrkeegenskaper øker hver uke. Imidlertid er et balansert kosthold og regelmessige treningsøkter viktig. For å sikre at du får i deg alle de nødvendige næringsstoffene, bør du ta protein og BCAA gjennom dagen.

Dosering og bruk

Før du tar Methenolone Enanthate, bør utøveren bestemme målene og forventningene som skal oppnås. Minimale doser resulterer utelukkende i forbedret kvalitet på musklene og fysisk ytelse, og skaper en tørkeeffekt. Høye doser stimulerer veksten av muskelmasse. Nybegynnere bør ikke overstige en mengde på 300 mg/uke. Middels og erfarne brukere kan injisere opptil 500 mg/uke, noen går opp til 800 mg. Å forbedre resultatene er ikke målet med å øke dosen. Alt handler om opplevelsen av å bruke anabole steroider: en mindre dose «fanger» kanskje ikke utøveren. Den ukentlige dosen kan administreres i et enkelt skudd eller deles i flere porsjoner, for eksempel 100-200 mg annenhver dag.

Kombinerte kurs kan være ganske givende. Ved sammensetting av et kurs med flere forberedelser kan utøveren oppnå et bedre resultat mye raskere.

Ta stoffet i 8-10 uker for at effekten skal finne sted.

For å lage god definisjon, bruk en kombinasjon av Primobolan med Winstrol og Masteron.

For å øke muskelmassen og øke styrken, bruk Methenolone med høye androgene steroider som Oxymetholone, Dianabol og Parabolan. Du vil utvilsomt være fornøyd med resultatene.

Bivirkninger

Økte doser kan noen ganger føre til fet hud, utslett (akne) og overdreven kroppsbehåring. I følge en rekke rapporter om idrettsutøvere som har gått gjennom det, forsvinner de negative reaksjonene når du slutter å ta stoffet. Men hvis de anbefalte dosene følges, bør ingen bivirkninger oppstå.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Primobolan 200”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *