Tren-Ace-Max amp

kr962.60

Compare
SKU: 537 Category: Tag:

Description

TREN-ACE-MAX

Tren-Ace-Max er et produkt fra Maxtreme Pharma av et moderne anabole-androgene steroider, trenbolonacetat. Det brukes til å forbedre styrkeindikatorer, samt å bygge muskler.

Egenskaper og effekter

Det aktive stoffet som virkningen av stoffet er basert på, er trenbolon i form av acetat. Den ble utviklet for bruk i veterinærpraksis, men dens evne til å forbedre resultater i sport ble raskt oppdaget. I dag er dette stoffet en av de kraftigste anabole steroidene i sportsfarmakologi. Det brukes oftest for å få høykvalitets muskelmasse. Androgen og anabol doping gjør det også mulig å forbedre styrkeindikatorene. Acetat er den raskeste esteren, noe som betyr at den har kort halveringstid.

Den er preget av den høyeste anabole aktiviteten, 500 prosent, androgen aktivitet er 400 prosent, noe som ofte forårsaker utvikling av bivirkninger. Virkestoffet er ikke aromatisert.

Det begynner å virke 20-30 minutter etter administrering. Varigheten av handlingen er 2-3 dager. For å opprettholde en jevn eksponeringsbakgrunn, bør stoffet administreres daglig.

Effekter av applikasjonen:

Bygge muskelmasse (med tillegg av Turinabol)
Økning i seksuell lyst gjennom hele kurset
Forbedring av styrkeindikatorer
Økning i insulinlignende faktor
Fettforbrenning på grunn av det produserte veksthormonet
Senke nivået av kortisol
Hvordan du tar trenbolonacetat

Trenbolone Acetate av Maxtreme Pharma anbefales ikke for nybegynnere som 1. kurs av AAS. Det undertrykker sekresjonen av naturlig testosteron, så samtidig bruk av gonadotropin på kurset er nødvendig. Varigheten av påføringsforløpet av Tren Ace er 5-6 uker. Den daglige dosen er fra 50 til 100 mg. Etter endt kurs er det nødvendig å begynne å ta Tamoxifen i den første uken etter kurset med 60 mg, i den andre med 40 mg og i tredje og fjerde uke med 20 mg. Det anbefales ikke for kvinner, da dette ofte fører til virilisering f.eks. forgrovning av stemmen, utseende av akne og vekst av kroppshår.

Kombinere

Trenbolonacetat kan også brukes i kombinasjon med andre steroider. For å bygge opp «tørre» muskler kombineres det med testosteronpropionat (100mg annenhver dag). Det er også verdt å ta hensyn til sin veldig gode kombinasjon med Oxandrolone.

Bivirkninger:

Nedgang i seksuell lyst etter kansellering
Testikkelatrofi
Kviser og akne

Anmeldelser

Som vurderinger av idrettsutøvere viser, brukes trenbolonacetat som forberedelse til konkurranser og rett før dem for å forbedre fysisk form. Legemidlet bidrar til gradvis å skape definisjon av høy kvalitet. Det bør også tas med forsiktighet, uten å overskride dosen.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tren-Ace-Max amp”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *