Magnum Test-E 300

kr562.10

Compare
SKU: 12075 Category: Tag:

Description

MAGNUM TEST-E 300

Testosteron Enanthate er et steroid som ofte brukes av idrettsutøvere for å bygge høykvalitets muskler i store volumer. Uavhengig av effektiviteten til andre medisiner med lignende popularitet som Methandienone, Anadrol, etc., når det kommer til vekst av muskelmasse og styrke, forblir testosteron nummer 1 i perioden med vektøkning. Du kan kjøpe Testosterone Enanthate kun i injiserbar form, siden den består av en oljeester.

Effekt og handling

Testosteron Enanthate har en rekke bemerkelsesverdige funksjoner, hvorav de viktigste er: høy effektivitet og et hav av gunstige egenskaper, som bekreftes av mange anmeldelser. Det er kjent at Enanthate har sterk aktivitet, både androgen og anabol, dette faktum gir den muligheten til å dramatisk øke muskelmasse, volum og fysisk styrke.

Basert på statistikken fra anmeldelsene, er Testosterone Enanthate fra Magnum Pharmaceuticals i stand til å øke utøverens muskulatur med omtrent 10 kg innen 5 uker. Likevel bør du vite at Testosteron Enanthate beholder vann i kroppen, dette er en felles faktor for alle typer testosteron, derfor forventes det alltid et tilbakerullingsfenomen på slutten av kurset, omtrent 20-30% av vektøkningen . Vannretensjon hjelper til med å lindre smerter og belastninger på ledd og sener som har gjennomgått tung trening med tung vekt og forhindrer alvorlige skader.
Andre positive effekter av Testosteron Enanthate:

Øker den generelle tilstanden til utøveren
Øker proteinsyntesen i kroppen
Øker utholdenhet og motivasjon
Styrker beinstrukturen, forbedrer senefunksjonen
Øker appetitten og libido
Stimulerer seksuell lyst, øker sekresjonen av feromoner

Dosering og kombinasjoner

Den gjennomsnittlige anbefalte dosen av Testosterone Enanthate av Magnum Pharmaceuticals er rundt 300-750 mg per uke. Denne rekkevidden er avhengig av og beregnet basert på utøverens kondisjonsnivå og inkluderer fysisk form og erfaring med steroidbruk. Hvis du er nybegynner, vil dosen din være nærmere 300 mg per uke, dette vil være nok til å få de ønskede resultatene.

Noen erfarne idrettsutøvere, som allerede har jobbet med steroider en stund, kan bringe dosen av Testosteron Enanthate opp til 1000 mg eller mer per uke (slike doser er ekstremt risikable og det er stor sannsynlighet for de fleste bivirkninger). For å opprettholde helsen, anbefales det ikke å overskride merket på 750 mg av stoffet per uke.

Det er veldig enkelt å komponere et kurs med Testosterone Enanthate da det er et universelt produkt, det kan brukes både på et solokurs og i kombinasjon med eventuelle anabole steroider, avhengig av målene. For eksempel, for å oppnå raske muskeløkninger og optimale styrkeøkninger, kan Testosterone Enanthate brukes effektivt med Nandrolon Decanoate og / eller Methandienone. I kurset for styrke og en slankere masse kan den brukes i kombinasjon med Stanozolol eller Trenbolone, et slikt kurs er selvfølgelig tryggere dersom man forholder seg til bruksreglene.

PCT

Etter påføring er postsyklusterapi (PCT) obligatorisk, siden ved langvarig bruk av Testosteron Enanthate, synker produksjonen av kroppens eget testosteron betydelig. De siste ukene av kurset brukes vanligvis enten Tamoxifen eller Clomid. Det er også tilrådelig å bruke en aromatasehemmer (Proviron) for å forhindre uønskede effekter av østrogen.

Bivirkninger

Dette steroidet kan legges til den sikre gruppen. Dette betyr at dersom det ikke overbrukes, vil risikoen for bivirkninger være minimal. Men i noen tilfeller kan Testosteron Enanthate forårsake bivirkninger. Disse inkluderer overdreven svetting, kløe på injeksjonsstedet og akne. Det er en risiko for å undertrykke den naturlige testosteronsekresjonen og forstyrrelser forbundet med aromatiserende midler: vannretensjon eller gynekomasti.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magnum Test-E 300”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *