Winstrol Oral (Stanozolol) 50

kr1,162.30

Compare
SKU: 701 Category: Tags: ,

Description

WINSTROL ORAL (STANOZOLOL) 50

Winstrol er den orale formen av stoffet Stanozolol. En av de mange tingene kroppsbyggere og idrettsutøvere elsker med dette stoffet er at det ikke holder på vann fordi det ikke aromatiserer. Det undertrykker heller ikke testosteron så mye som andre stoffer som Dianabol.
Winstrol vil gi sine brukere en økning i kvalitet mager muskelmasse. Under et solokurs kan du få opptil 5-7 kg muskler, men kun hvis dette er ditt første kurs. Winstrol alene er ikke nok til å komme videre, for å gjøre dette må du legge til injiserbare former for steroider. Winstrol fungerer bra med alle injiserbare steroider.
Vi har alltid kun originale Winstrol-produkter på lager. Du kan sjekke ektheten til hvert produkt ved å bruke den unike koden via en spesiell side som finnes på Dragon Pharma-nettstedet.
Ifølge kroppsbyggere er Winstrol ideell for tørkekurs. Legemidlet i seg selv har ikke fettforbrennende egenskaper, men det beholder ikke vann, og dette er allerede nok for tørking.

Winstrol i detalj

Enhver erfaren idrettsutøver vet at store muskelvolumer ikke teller noe om du i tillegg har høy fettprosent i kroppen. En stram muskulatur er mer tiltalende, så som et resultat er konseptet «tørking» en integrert del av kroppsbygging, og selvfølgelig er dette helt takket være bruken av farmakologi. Idrettsutøvere ser etter medisiner ikke bare for et stort sett med muskler, men også for tørking. Det er akkurat her det populære anabole steroidet Winstrol fra det kjente selskapet Dragon Pharma kommer inn.
I den kjemiske strukturen er dette et dihydrotestosteronderivat. Til tross for dette er androgenaktiviteten til stoffet svært lav, som et resultat av at kvinner ofte blir brukt på idrettsutøvere. Winstrol kan øke kroppsvekten litt, men alle egenskapene er mer ideelle for vekttap og tørking.

Winstrol-effekter:

• Uttalt drenering av overflødig væske (ikke et vanndrivende middel, ikke farlig);
• Gir musklene en uttalt definisjon, spesielt i nærvær av cardio;
• Skaper effekten av «harde» muskler, som viser seg under styrketrening;
• Øker styrke og utholdenhet;
• Kan forsterke effekten av andre steroider;
• Har en anti-østrogen effekt;
• Forbedrer vaskularitet og muskeldefinisjon med passende dybde og separasjon;
• Det omdannes ikke til kvinnelige hormoner, som et resultat av at det ikke forårsaker gynekomasti og andre østrogene bivirkninger.

Hvordan ta Winstrol?

Vanligvis ønsker de fleste idrettsutøvere å kjøpe Winstrol for tørking. I dette tilfellet kan du bruke et solo Winstrol-kurs. Ta fra 50 til 100 mg per dag, del dem i like doser 2 ganger daglig for maksimal effekt. Varigheten av et slikt kurs avhenger av hastigheten for å oppnå ønsket resultat. I de fleste tilfeller er dette 6 til 8 uker. Hvis du legger til et par kondisjonsøkter og justerer ernæringen, vil du merke resultatene i løpet av bare noen få uker. Du kan fortsette å trene i strømmodus, siden Winstrol øker kraftytelsen dramatisk.

Winstrol kan også kombineres med andre steroider. De kombinerte medikamentene bør være basert på androgener, slik som testosteron eller oxymetholone. Nybegynnere kan kombinere Winstrol med Methandienone. Slike kombinasjoner er perfekt balansert når det gjelder anabole og androgene indekser, som et resultat av at risikoen for bivirkninger reduseres til nesten null. I tillegg må vi ikke glemme den anti-østrogene effekten av Winstrol.

Testosteron og Winstrol er nesten ideelle blandinger. Noen mennesker kombinerer det med Deca (Nandrolone Decanoate), men vi anbefaler ikke at du gjør dette, siden i dette tilfellet virker ikke den anti-østrogene aktiviteten til Winstrol.

Noen idrettsutøvere kombinerer Winstrol med en Trenbolone for den siste eyeliner til konkurransen. Det er verdt å merke seg at mange elskere har adoptert slik erfaring, og hvis du er en erfaren steroidbruker, kan du trygt prøve denne syklusen. For nybegynnere anbefaler vi det imidlertid ikke.

Ganske ofte brukes Winstrol på slutten av et hvilket som helst kombinasjonskur, spesielt med den første bruken av Turinabol eller Methandienone. Winstrol erstatter dem og dens milde effekt letter den påfølgende PCT.

Bivirkninger av Winstrol

Winstrol ved høye doser kan gi tørrhet i leddbåndene, noe som på bakgrunn av ren styrketrening (opptil 6 repetisjoner) øker risikoen for skade. Derfor anbefaler vi deg å holde deg til rimelige doser og trene for 8 eller flere reps.

Den raske dreneringen av væske og fett fører ofte til trykkproblemer, selvfølgelig bare midlertidig, men det vil ta litt tilvenning. Det er ellers et trygt steroid og sammenlignes ofte med Turinabol på grunn av dets mildhet.

PCT etter Winstrol

Post-syklus terapi begynner 2-3 dager etter bruk av den siste pillen av Winstrol. En standard Winstrol PCT inneholder Clomid eller Tamoxifen og varer i 10-14 dager. Noen idrettsutøvere kjøper også Gonadotropin for slutten av kurset for en mer akselerert restitusjon.

Hvis du velger å bruke Proviron, så bruk det kun under kurset. Det er ikke egnet for PCT etter et Winstrol-kurs på grunn av androgen aktivitet.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Winstrol Oral (Stanozolol) 50”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *