Tren-Ace-Max hetteglass

kr966.90

Compare
SKU: 539 Category: Tag:

Description

TREN-ACE-MAX (hetteglass)

Trenbolonacetat (av Maxtreme Pharma) er en av de vanligste typene trenbolon. Mange velger akkurat dette steroidet på grunn av at det lar deg øke utholdenheten på kortest mulig tid og få muskelmasse opp til 8-10 kg per kurs. Det begynner også å virke raskt etter administrasjonen. Imidlertid er det ikke forskjellig i virkningsvarigheten, så det krever hyppige injeksjoner for å opprettholde bakgrunnen.

Egenskaper og effekter

Det anabole steroidet brukes av profesjonelle idrettsutøvere og nybegynnere innen sport. Den produseres kun i form av injeksjoner og har høye anabole egenskaper. Samtidig, etter å ha blitt injisert i kroppen, omdannes det til østrogener.

Effekter av inntaket:

Akselerert høykvalitets og godt trukket muskelmasseøkning i kombinasjon med Turinabol;
Stimulerer den aktive produksjonen av veksthormon, som akselererer fettforbrenningen;
Reduserer nivået av kortisol i kroppen;
Lar deg opprettholde muskelmasse selv under en streng diett;
Fremskynder veksten av høykvalitets fylte muskler.

Hvordan ta

Trenbolonacetat er et ganske kraftig stoff. Derfor, selv solo, gir det en rask og høykvalitets effekt. Samtidig anbefales det ikke for kvinner og de som akkurat har begynt å ta AAS. Hos kvinner kan det føre til virilisering (overvekst, forgrovning av stemmen, etc.). Det er også forbudt å overskride doser for å oppnå høye resultater raskere. Minimumsdosen er 50 mg av det anabole annenhver dag. Dette beløpet vil være nok for nybegynnere. Maksimal daglig dose er 300 mg (egnet for erfarne idrettsutøvere). Du bør starte solokurset med minimale doser, gradvis øke dem. I dette tilfellet kan du se kroppens reaksjon og, i tilfelle bivirkninger, stoppe bruken av dette stoffet. Kurset bør vare i 5-6 uker.

Kombinere

Idrettsutøvere begrenser seg ofte til å ta et solokurs, da dette stoffet er ganske kraftig. Med en kur på mer enn fem uker bør hCG brukes (fra 500 til 1000 IE hver dag) inntil 3 uker etter siste injeksjon. Clomid kan brukes til behandling etter syklus. For å gjenopprette nivået av ditt eget testosteron, må du bruke testosteronboostere i en måned etter syklusslutt.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger inkluderer følgende:

Skallethet.
Fettethet i huden.
Kviser og akne.
Nedgang i seksuell lyst.
Overdreven aggressivitet.

Anmeldelser

Erfarne idrettsutøvere bruker trenbolonacetat for rask muskelmassebygging. Mange legger merke til dens kraftige effekt på kroppen. Bivirkninger observeres ganske sjelden hvis doseringen følges.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tren-Ace-Max hetteglass”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *