Induject-250 (pærer)

kr695.60

Compare

Description

INDUJECT-250 (pærer)

Hvis du ønsker å få så mye muskelmasse som mulig, er testosteronestere et must. Testosteron har vært det mest egnede sportsmiddelet i mange år, så det brukes i de fleste sykluser. De fleste farmasøytiske selskaper innser rollen til testosteronbaserte legemidler, så Alpha Pharma har bestemt seg for å ta det et skritt videre og tilbyr nå et medikament som inkluderer fire typer testosteron, Induject-250. Dette stoffet er viden kjent som Sustanon.

Det er et perfekt medikament for å få muskelmasse og kan kombineres med andre legemidler. Den passer ikke bare for erfarne idrettsutøvere, men også for nybegynnere.

Selv om dette stoffet er litt dyrere enn det samme antall separate testosteronestere, bestemmes dette av den perfekte kombinasjonen og brukervennligheten. Nesten hver idrettsutøver som kan emnet forstår forskjellen mellom én og fire injeksjoner. Selv om Sustanon er det beste stoffet for å få muskelmasse av høy kvalitet, gir det ikke ekstra tørking, så alle som ønsker å delta i konkurranser trenger en ekstra tørkesyklus.

Legemiddeleffektivitet under syklusen:

• En rask måte å få muskelmasse av god kvalitet på;

• Uovertruffen styrkeøkning;

• Litt vannretensjon som er bra for leddene;

• Styrke utholdenhetsvekst;

• En lett fettforbrennende effekt;

• Mer uttrykt appetitt;

• Forbedret seksuell lyst og libido;

• Minimal tilbakerulling ved riktig behandling etter syklus;

• Gode resultater med å få muskler etter syklusen og fjerning av overflødig væske.

Riktig administrasjon av Induject-250

En syklus av dette stoffet er den enkleste måten å få et stort sett med muskler. Samspillet mellom fire ulike typer testosteron med ulike halveringstid gir en god hormonbalanse. Siden dette stoffet inneholder Decanoat, kan det tas en gang i uken. Det anbefales ikke å overskride dosen på 250-500 mg, ellers kan det oppstå bivirkninger.

Den minimale syklusvarigheten er 6 uker og den veiledende er 8 uker. Den mest populære kombinasjonen med Induject-250 er Deca (Nandrolone Decanoate). Det kalles ofte en klassisk syklus da det ene medikamentet øker det androgene nivået og det andre forbedrer anabolismen. Denne kombinasjonen lar brukeren ikke bare få god muskelmasse ganske raskt, men også øke styrken betydelig.

Hvis du trenger å få styrke og definisjon, ikke klumpete muskler, kombinere dette stoffet med milde orale steroider som Oxandrolone eller Winstrol. De bør tas daglig for stabling på en Sustanon-syklus.

Mulige bivirkninger

En individuell Sustanon-syklus lar alle oppnå gode resultater. Slike bivirkninger som feminisering og akselerert fettøkning kan oppstå kun ved overskridelse av passende dose (opptil 1000 mg/uke). Det anbefales ikke å øke medikamenteffekten ved overdosering. Det er lettere å kombinere det med Deca for å forhindre risiko for bivirkninger. Vannretensjon forekommer, men det kan ikke kalles en bivirkning da det er bra for leddene og dette er spesielt viktig for å få styrke.

En skikkelig terapi etter syklus

Mye positive tilbakemeldinger bestemmes av det faktum at testosteronestere lett kan kontrolleres, spesielt etter medikamentabstinensen. Anastrozol bør tas fra 3.-4. uke. Den mest passende dosen er 0,5 mg hver 1-2 dag. Et slikt mønster lar brukeren kontrollere aromatisering og forhindre feminisering selv ved økning av dosen. Det anbefales også å tilsette gonadotropin i løpet av de siste ukene for stimulering av naturlig testosteronproduksjon. Den beste dosen er 1000 IE hver dag.

Behandlingen etter syklus bør startes tre uker siden siste injeksjon. Clomid og Tamoxifen vil være egnet for dette, men den andre er ikke egnet med en nandrolon-basert kombinasjon. Total behandling etter syklus bør ikke overstige 2 uker.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Induject-250 (pærer)”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *