Andriol Testocaps 60

kr636.60

Compare
SKU: 638a Category: Tag:

Description

ANDRIOL TESTOCAPS

Andriol Testocaps er et steroid produsert av Healing Pharma som inneholder det aktive stoffet Testosteron Undekanoat. De tas oralt, men i stedet for tabletter er de kapsler som inneholder det aktive stoffet i en væske. Orale steroider i denne formen er praktisk talt ufarlige for leveren, og det er derfor de brukes av kroppsbyggere.

Effekter av stoffet

Testosteronundecanoate brukes aktivt i kroppsbygging og styrkeløft for å bygge muskelmasse og generelt for maskulinisering, som kommer til uttrykk i anskaffelsen av en mer atletisk og maskulin figur. Denne anabole kan redusere massen av fettvev og samtidig øke mager kroppsmasse. Det stimulerer også veksten av beinvev, noe som er spesielt viktig under mye fysisk aktivitet i kroppsbygging.
De viktigste effektene av testosteronundekanoat er:
* Økt nitrogenretensjon
* Forbedret proteinsyntese
* Økt IGF-1-produksjon
* Økt antall røde blodlegemer
* Senket glukokortikoidnivå

Hvordan administrere

Healing Pharma produserer Andriol Testocaps med en konsentrasjon på 40mg testosteronundekanoat per kapsel. For ytelsesforbedring anbefales testosteronundekanoat å tas med 280 mg per dag i det minste for merkbar effekt, som tilsvarer minst 7 kapsler daglig. Den gjennomsnittlige daglige dosen er 400-560 mg (10-14 kapsler) for å få betydelige effekter av bruken av dette steroidet. Doseringen bør deles inn i 3 separate inntak i løpet av dagen. Bruksvarigheten er vanligvis fra 8-12 uker.

Bivirkninger

Testosteron aromatiseres lett i kroppen til østradiol. Økte østrogennivåer kan forårsake bivirkninger som vannretensjon, økt kroppsfett og gynekomasti. Testosteron regnes som et mildt østrogen steroid. Antiøstrogener som klomifen eller tamoxifen kan være nødvendig for å forhindre disse bivirkningene.
Økte testosteronnivåer kan også forårsake androgene bivirkninger som fet hud, akne, kropps- og ansiktshårvekst. Parallell administrering av 5-alfa-reduktasehemmere som finasterid eller dutasterid kan redusere androgene bivirkninger.
Husk at med bruk av eksogent testosteron, vil den naturlige produksjonen av dette hormonet bli stengt, så PCT er nødvendig.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Andriol Testocaps 60”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *