Testo-Non-10

kr633.90

Compare

Description

TESTO-NON-10

Testosteronestere er de sterkeste og mest effektive stoffene for å få muskelmasse. Derfor er alle riktige sykluser basert på testosteron. Farmasøytiske selskaper innser dette, så produsenten Maxtreme Pharma tilbyr sitt eget perfekte medikament (en blanding av 4 testosterontyper kjent som Sustanon) kalt Testo-Non-10.
Det er perfekt egnet for å få muskelmasse og det kan kombineres godt med andre legemidler. Det kan også administreres både av nybegynnere og erfarne kroppsbyggere.
Sustanon er litt dyrere enn samme mengde separate testosteronestere, men dette bestemmes av deres perfekte kombinasjon og bekvemmelighet. Det er lettere å lage én Sustanon-injeksjon i stedet for fire separate injeksjoner med fire separate medikamenter. En Sustanon-syklus lar brukeren raskt få muskelmasse av god kvalitet. Men vær oppmerksom på at det anabole ikke tørker musklene veldig mye. Så hvis du trenger ekstremt definerte muskler, er en tørkesyklus nødvendig etterpå.

Sykluseffekter:

• Rask økning av muskelmasse;
• Uovertruffen styrkeøkning;
• Mild vannretensjon for å forbedre leddtilstanden;
• Styrke utholdenhetsvekst;
• En mild fettforbrennende effekt og tilsvarende definisjon;
• Forbedret appetitt;
• Økt libido og ereksjon;
• Moderat tilbakerulling som kan forhindres med en riktig behandling etter syklus;
• Økning av kun store muskler og fjerning av vann etter syklusen.

Hvordan ta Testo-Non-10

En Sustanon-syklus er den enkleste måten å få muskelmasse på. Kombinasjonen av fire typer testosteron, hver med forskjellig halveringstid, gir hormonell balanse. På grunn av Decanoate-esteren i Sustanon, bør den injiseres en gang i uken med en dose på 250-500 mg. Det anbefales ikke å dosere over denne mengden, ellers vil det oppstå bivirkninger.
En Sustanon syklus varighet bør vare minst 6 uker, men den anbefalte syklusen er 8 uker. Den mest populære kombinasjonen med Sustanon i en syklus er Nandrolon Decanoate (Nandrolone med en lang ester). Sustanon og Deca sammen er en kroppsbyggingsklassiker: den første øker det androgene nivået og den andre forbedrer anabolismen. En slik kombinasjon lar brukeren få muskelmasse og styrke på riktig måte.
Hvis du ønsker å kjøpe Sustanon, ikke for å få muskelmasse, men for å øke styrke eller for definisjon, vil en mild oral steroid (f.eks. Winstrol eller Oxandrolone) være den beste kombinasjonen. De bør tas hver dag når de brukes i en kombinert syklus.

Potensielle bivirkninger

En solo Sustanon-syklus er ganske trygg. De nevnte dosene har ingen alvorlige bivirkninger. Feminisering og fettøkning på grunn av det økte nivået av kvinnelige hormoner oppstår når dosen på 500-1000 mg per uke overskrides. Dette anbefales ikke. Hvis du ønsker å oppnå bedre resultater, administrer bare Sustanon og Deca sammen for å unngå bivirkninger.

Vannretensjon bør nevnes, men det bør ikke klassifiseres som en bivirkning da det forsterker leddene og lar deg føle deg komfortabel under styrkebygging.

Post-syklus terapi etter en Sustanon syklus

Sustanon mottar positive tilbakemeldinger bare fordi testosteron-esterne kan kontrolleres så lett, spesielt etter medikamentabstinensen. Anastrozol bør administreres i løpet av syklusen omtrent fra 3.-4. uke. Dosen som brukes er 0,5 mg hver 1-2 dag. Dette lar deg minimere aromatiseringen og forhindrer feminisering selv under høye doser. Også gonadotropin kan tas i løpet av de siste ukene av kurset for å stimulere produksjonen av naturlig testosteron. Dosen er 1000 IE hver tredje dag for erfarne brukere.

Behandlingen etter syklusen bør startes 10-14 dager etter den siste Sustanon-injeksjonen. Ta Tamoxifen eller Clomid for den mest effektive PCT. Imidlertid er det første stoffet ikke egnet for bruk etter en nandrolon-basert syklus, da Cabergolin må brukes i stedet for Tamoxifen. Behandlingsvarigheten etter syklusen bør vare 2-4 uker.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testo-Non-10”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *