Testobolin (hetteglass)

kr695.60

Compare

Description

TESTOBOLIN (hetteglass)

Dette steroidet har en sterk anabol og androgen effekt. Alpha Pharma Testosterone Enanthate lar deg få muskelmasse og øke styrke- og utholdenhetsparametere. Effekten vises til og med de første ukene av bruk.

Hva er effekten av stoffet?

Testosteron Enanthate har en langvarig effekt. Det slippes gradvis ut i blodet. På grunn av dette varer effekten av dette stoffet i omtrent en uke og den anabole effekten forblir i 2 uker etter seponering av stoffet. I løpet av kurset observeres følgende positive effekter:

Betydelig økning i muskelmasse
Økte parametere for styrke og utholdenhet
Økt styrke i bein og ledd
Økning i nivået av røde blodlegemer
Økt seksuell aktivitet
Økt tone
Det er ingen store forskjeller mellom esterne. Imidlertid beholder Enanthate, i motsetning til propionat, væske i kroppen lenger.

Metoder for bruk av stoffet

Hovedeffekten av stoffet begynner etter 3-4 dager fra injeksjonsøyeblikket. For å holde testosteronnivået høyt, kreves 1-2 skudd per uke.

Den optimale ukentlige dosen er 250-750 mg. Kursets varighet kan være inntil 2,5 måneder. 2-3 uker etter fullført kurs må du gjennomgå PCT. Dette er nødvendig for å gjenopprette hormonbalansen og naturlig testosteronproduksjon. For behandling etter syklus brukes Tamoxifen eller Clomid. For å minimere den østrogene effekten, introduseres aromatasehemmere i kurset som Anastrozol eller Proviron.

Kombinasjon med andre AAS

Testosteron Enanthate er godt egnet for nybegynnere som deres første solo steroid kursopplevelse. Legemidlet viser stor effektivitet i å bygge muskelmasse. Med kombinerte kurs forbedres resultatet og det fungerer bra med Turinabol på 40 mg per dag. Når det kombineres med Primobolan, lar det deg få tørr masse av høy kvalitet.

Mulige bivirkninger

Legemidlet har en stor androgen og østrogen effekt. På grunn av dette kan følgende effekter vises:
* Økt trykk
* Manifestasjon av gynekomasti
* Økt fettlag under huden
* Overdreven aggressivitet
* Akne dannelse
* Den økte fettheten i huden
* Hårtap

Anmeldelser av Testosterone Enanthate

Blant de viktigste positive egenskapene til det anabole steroidet, nevner idrettsutøvere økt motivasjon, energi og styrke. I løpet av kurset kan du få mye muskelmasse. Dette sikrer rask muskelgjenoppretting etter trening, noe som gir mulighet for mer intense treningsprogrammer.
Du kan kjøpe Testosterone Enanthate hos oss til en attraktiv pris. Vår online steroidbutikk tilbyr kun kvalitetsprodukter. Om nødvendig hjelper vi deg med å velge det mest effektive kurset for treningsøktene dine!

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testobolin (hetteglass)”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *