Tamoxifen 10

kr58.80

Compare
SKU: 625 Category: Tags: ,

Description

Tamoxifen citrate er et medikament uten anabol eller androgen aktivitet. Medikamentene av denne typen brukes som assistent til steroidkurs. Idrettsutøvere bruker Tamoxifen for å redusere østrogennivået og produksjonen. Stoffet reduserer de negative effektene etter kurs med anabole steroider.

Hvordan virker stoffet?

Tamoxifen brukes etter de fleste steroidsykluser da det har en uttalt antiøstrogen effekt. Under bruken gir den følgende effekter:
* Hjelper veksten av muskelmasse;
* Stimulerer naturlig testosteronproduksjon;
* Eliminerer gynekomasti;
* Hjelper med å fjerne overflødig væske fra kroppen.

Administrasjonsmåter

Tamoxifen fra Sun rise brukes som en post-cycle therapy (PCT), eller det kan introduseres i det anabole kurset fra den andre uken med å ta steroidmedisiner og stoppes ved slutten av den fjerde uken. Den daglige dosen er 10-20 mg. Legemidlet skal ikke brukes i mer enn 3 uker.
Produktet bør ikke tas etter trenbolone eller nandrolon.

Bivirkninger

I noen tilfeller er det slike bivirkninger som:
* Nedsatt vekstproteinproduksjon;
* Økte nivåer av bindende globulin.
Slike effekter kan oppstå når dosen av legemidlet overskrides eller på grunn av personens individuelle egenskaper. Før du bruker stoffet, bør du konsultere en spesialist.

Tamoxifen anmeldelser

Idrettsutøvere legger merke til den større effektiviteten til stoffet for å stoppe negative effekter når de gjennomgår kurs med anabole medisiner. Du kan kjøpe Tamoxifen og andre hjelpemidler på vår nettside!

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tamoxifen 10”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *