Dianabol 20

kr717.60

Compare
SKU: 711 Category: Tags: ,

Description

DIANABOL 20

Steroidmarkedet tilbyr et stort utvalg av preparater basert på virkestoffet Methandienone. Dragon Pharma produserer dette stoffet under merkenavnet Dianabol som er en av lederne blant alle de presenterte alternativene. Et Dianabol-kurs er en klassisk introduksjon til farmakologi. Ulike idrettsutøvere, hovedsakelig amatørkroppsbyggere, bruker det aktivt. Å ta stoffet fører til enorme positive effekter, inkludert økning av muskelmasse.

Methandienone effekter

En godt utført Dianabol-syklus:
·     Bidrar til å bygge opp muskelmasse og holde på vann
·     Øker styrke og utholdenhet
·     Øker proteinsyntesen
·     Sikrer rask regenerering
·     Hjelper leddskader på grunn av væskeretensjon
·     Har ingen rebound-effekt på slutten av kurset
Alle idrettsutøvere kommer til å være helt fornøyde på slutten av et Methandienone-kurs. En tilstrekkelig dose sikrer at utøveren begynner å få muskelmasse og styrke ganske raskt, noe som fundamentalt endrer deres tilnærming til trening og humøret totalt. Det er disse indikatorene som gjør Dragon Pharma Dianabol populær og etterspurt.

Bruksanbefalinger

En daglig dose Methandienone bør ikke overstige 50 mg per dag (2,5 tabletter). Vi anbefaler at du starter med en liten daglig dose (10-20 mg per dag) og øker den gradvis hvis det er sakte fremgang. Del den totale mengden piller i like doser og ta den hver 5.-6. time på samme tid. Ta Dianabol før måltider med mye vann hvis denne metoden ikke gir deg problemer (fordøyelsesproblemer, halsbrann, etc.). Lengden for et solokurs med dette steroidet er 6-8 uker.

Et kombinasjonskur innebærer å ta ikke mer enn 40 mg av stoffet per dag fordi å øke dosen fremmer utviklingen av bivirkninger. Vanligvis varierer dosen fra 20 mg til 40 mg. Når du tar en kombinasjon av preparater, bør du bygge den rundt basesteroidet, testosteron. Noen ganger er Dianabol tatt på slutten eller begynnelsen av kurset.
Det er alltid best å kombinere det med et injiserbart stoff fordi dette vil bidra til å beskytte leveren mot bivirkningene forbundet med å ta for mange orale steroider. Dianabol går bra i kombinasjoner med testosteronestere, nandrolon, turinabol og primobolan.

Negative effekter

Dianabol er et ganske trygt stoff forutsatt at du holder deg til doseringen. En solo eller kombinert kurs av Dianabol vil føre til gynekomasti, store mengder væske, redusert libido og andre bivirkninger hvis dosen overskrides. Bruk derfor instruksjonene ovenfor for å holde bivirkningene under kontroll.
Ingen andre bivirkninger har blitt observert etter å ha tatt dianabol piller for salg hvis dosen er rimelig. Derfor anbefales dette stoffet selv for nybegynnere.

PCT etter et kurs

PCT starter 2-3 uker etter kurset og varigheten er 2-3 uker. Dette vil kreve Clomid og Anastrozol. Bruk Gonadotropin-injeksjoner hvis du finner ut at du har reduserte testikler. Etter kurset og PCT blir muskeldefinisjonen merkbar på grunn av fjerning av væske og bevaring av det meste av den opparbeidede muskelmassen.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dianabol 20”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *