Altamofen-20

kr293.50

Compare
SKU: 564 Category: Tags: ,

Description

Beskrivelse

Tamoxifen Citrate av Alpha Pharma brukes i post-syklusbehandling etter en kur med visse anabole steroider. Dette stoffet brukes ikke etter trenbolon eller nandrolon, da det fører til progestineffekter. Men hvis det brukes etter mange andre steroider, hjelper det å redusere bivirkningene forbundet med disse stoffene.

Egenskaper og effekter

Tamoxifen citrate er et av de mest populære og tilgjengelige antiøstrogenene. Men når du bruker det, husk at det ikke kan hemme aromatisering. Den er god til å blokkere østrogenreseptorer. Effektene av Tamoxifen inkluderer:

* Akselerert fettforbrenning;
* Kortest mulig utvinning på PCT;
* Bevaring og metning av muskelmassen, som blir mer uttalt;
* Forbedring av fysiske parametere;
* Gunstige effekter på leveren.
* Hvordan ta det

Tamoxifen bør tas etter en kurs med anabole steroider. Noen idrettsutøvere bruker det samtidig med AAS. For gjenopprettingsbruk av Tamoxifen er det viktig å vite at alle metabolitter av anabole steroider bør elimineres fra kroppen. Det er best å kombinere det med Proviron. Den optimale dosen er 10-20 mg per dag for varigheten av PCT (som bestemmes av steroidene som tas og lengden på steroidsyklusen).

Bivirkninger

Hvis stoffet brukes feil, inkluderer mulige bivirkninger:

* Svimmelhet;
* Kvalme;
* Døsighet.
Anmeldelser

Mange idrettsutøvere som har tatt dette preparatet, merker dets høye effektivitet. Det hjelper å komme seg fra steroider på kortest mulig tid. Det har et minimum av bivirkninger, som oftest vises når dosen overskrides.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Altamofen-20”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *