Anavar 10

kr695.60

Compare
SKU: 767 Category: Tags: ,

Description

ANAVAR 10

Det populære farmasøytiske selskapet Dragon Pharma tilbyr verden deres steroid, Anavar. Dens viktigste aktive ingrediens er Oxandrolone og ble opprinnelig utviklet for bruk i medisin. Det ble brukt i regenerativ terapi for behandling av brannskader og skader. Takket være dens lave toksisitet og sikkerhet, fant den senere bruk i sport. Dens positive effekt og harmløshet for kroppen gjorde Oxandrolone svært populær blant ulike typer idrettsutøvere.

Fordeler og unike egenskaper

Takket være den aktive ingrediensen er kjøp anavar anerkjent som en av de sikreste steroidene. Legemidlet forårsaker ikke gestagen og østrogen aktivitet. Det har en nesten umiddelbar effekt. For å få mest mulig ut av det, bør utøveren allerede ha muskler og et minimalt fettlag.

Her er hovedtrekkene til stoffet:

• Danner en vakker muskuløs definisjon;

• Hjelper med å bli kvitt uønsket fett;

• Øker styrke og utholdenhet;

• Stimulerer produksjonen av veksthormon;

• Demper aromatisering.

Legemidlet er ikke hepatotoksisk mot leveren, og idrettsutøvere med fordøyelsessykdommer kan også bruke det.

Bruk

Det anbefales å begynne å ta stoffet i små doser. Start kurset med en minimumsdose på 10-20mg og øk den gradvis til 40mg per dag. Maksimal tillatt daglig mengde er 80 mg, men den må deles i tre deler. Kursets varighet er 5-6 uker. Etter at den er fullført, er etterbehandling nødvendig. Det er ikke nødvendig, men ønskelig å minimere den negative effekten.
Kvinner kan bruke steroidet. Imidlertid vil dosen være mye mindre. Det anbefales å ikke ta mer enn 10 mg per dag.
Bivirkninger
Anavar er et trygt anabolt stoff. Imidlertid kan bivirkninger oppstå hvis doseringen og varigheten av administrasjonen ikke er korrekt. Disse inkluderer:
• Svimmelhet;
• Kvalme;
• Et fall i libidonivåer.

Før et steroidkurs må du konsultere en idrettslege for å utelukke de skadelige effektene av stoffet på grunn av din generelle tilstand eller overfølsomhet overfor komponentene. Du bør også overvåke tilstanden din nøye under kurset.

Kombinasjoner med andre preparater

På grunn av lav toksisitet, kan Anavar brukes i kombinasjon med ulike steroider. En god effekt i muskelbygging kan oppnås i kombinasjon med Winstrol eller Trenbolone. For å øke styrke og utholdenhet, brukes testosteron i kurset som basissteroid for å redusere eventuelle naturlige hormonavstengninger.

Tilbakemelding

Anavar bidrar til å brenne fettlaget og bidrar til å skape vakker definisjon samtidig som den er trygg for kroppen. Av den grunn kan steroidet brukes av kvinner. Det kan også kombineres med andre AAS-legemidler.

I nettbutikken vår kan du kjøpe steroider og andre farmasøytiske produkter i Norge. Men hvis du er fra USA, tilbyr vi deg å kjøpe Anavar online fra vår pålitelige leverandør i USA. Om nødvendig vil våre konsulenter anbefale riktig produkt og instruere deg om doser og varighet av legemiddelinntaket. De kan til og med gi deg råd om det beste kostholdet og treningsprogrammet du kan velge.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anavar 10”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *