Boldebolin (hetteglass)

kr672.10

Compare

Description

BOLDEBOLIN (hetteglass)

Produsenten av Boldebolin er det nå populære indiske selskapet Alpha Pharma. Opprinnelig ble Boldenone Undecylenate (Equipoise) laget som en «lang» Methandienone, men i stedet fikk de et helt annet steroid. Dette er grunnen til at Boldebolin ofte forveksles med injiserbar Methandienone, men disse er helt forskjellige medisiner.

Når det gjelder kjemisk struktur, er det androsta-1,4-dien-17β-ol-3-on, på grunn av hvilket det ikke er noen negativ effekt på leveren. Det bør bemerkes at Boldenone Undecylenate er en av de sikreste injiserbare anabole steroidene, men på grunn av mange stereotyper prøver idrettsutøvere å ignorere Boldebolin, og selvfølgelig forgjeves.

Boldebolin funksjoner:

• Moderat lav androgen indeks;

• Høy anabole indeks;

• Lav østrogen aktivitet og konvertering til kvinnelige hormoner;

• Progestogen aktivitet er praktisk talt null;

• Det er ingen skade på leveren og dens enzymer;

• Lang halveringstid;

• Evnen til å foreta sjeldnere injeksjoner og dermed opprettholde en jevn hormonell bakgrunn;

• Fullstendig fravær av negative effekter med riktig kurs.

Hva er Boldebolin?

Likevekt, til tross for bare noen få strukturelle forskjeller fra testosteron, har helt andre positive egenskaper. En av hovedeffektene av en Boldebolin-syklus er en økning i appetitten, noe som er nødvendig for de aller fleste idrettsutøvere. Nesten alle nybegynnere kan rett og slett ikke spise den nødvendige mengden kalorier og næringsstoffer, noe som negerer effektiviteten til selv det dyreste og mest velstrukturerte farmakologikurset. Kroppen vil ikke være i stand til å bygge nye muskelfibre og overkompensere for skadede uten tilstrekkelig tilførsel av næringsstoffer. Ingen starter en konstruksjon uten byggematerialer, ikke sant?

Dessverre er det bare noen få som innser viktigheten av en diett med ekstra steroidinntak. I de fleste tilfeller brukes Boldenone-kurset av fagfolk på grunn av den enorme mengden nødvendige daglige kalorier, som er urealistisk å spise uten slik ekstern stimulering. Det er derfor mange amatører tror at Boldebolin ikke er egnet for nybegynnere, fordi det hovedsakelig brukes av profesjonelle. Faktisk er dette stoffet perfekt for absolutt alle, også kvinner, på grunn av dets lave androgene aktivitet.

Hvis du ikke kan spise dine sølle 2-3 tusen kalorier om dagen og samtidig drømmer om et kolossalt resultat fra den første kursen, vil du uten Equipoise ikke få engang 50% av de mulige gevinstene. En kompetent trener setter alltid ernæring i forkant av alt, og uten bruk av de nødvendige næringsstoffene er det rett og slett umulig å bygge imponerende muskelvolumer. Heldigvis har idrettsutøvere ett effektivt våpen i ermet – Alpha Pharma Boldebolin.

Doseringer for et Boldebolin-kurs

Kombiner Boldebolin med lange estere av testosteron. En nybegynner trenger 250-500 mg per uke (1-2 injeksjoner). Parallelt med dette er det nødvendig å bruke Enanthate, Sustanon eller Cypionate. Denne kombinasjonen ville være en av de beste alternativene for din første seriøse testosteronbaserte syklus.

For erfarne idrettsutøvere bør en kurs med Boldenone kombineres med Testosteron, samt ulike orale anabole steroider som Turinabol eller vanlig Methandienone. Noen proffer bruker Anadrol (Oxymetholone). Doseringen av Boldebolin vil variere fra 600 mg til 1 gram per uke.

Også tillatte kombinasjoner for løpet av Boldebolin er: Oxandrolone, Primobolan, Nandrolon Decanoate, Testosteron Propionate og Trenbolone. Alt avhenger av det endelige målet for kurset
Boldenone-effekter:

• Økning i kraftkarakteristikk;

• En synlig økning i appetitten;

• Ideell for å få muskelmasse, siden den har lav androgen aktivitet;

• Fremskynder gjenopprettingsprosesser;

• Litt akkumulerer vann;

• En liten økning i styrkeutholdenhet;

• Vascularity manifestation.

Likevektsfordeler

Du bør kjøpe Boldebolin under massebyggingssykluser for de beste resultatene. Noen idrettsutøvere bruker den til tørking, men ikke i pre-konkurranseformatet. Imidlertid er det ganske vanskelig å følge riktig kosthold med en konstant følelse av sult. Derfor anbefaler jeg deg å kjøpe likevekt bare for å få masse.

I tillegg til å øke appetitten, vil styrken din øke og den generelle hormonelle bakgrunnen forbedres. Alt dette vil tillate deg å bygge muskelvolum ganske effektivt, men ikke så raskt som mange nybegynnere forventer. I utgangspunktet er Boldenone et relativt svakt medikament med et sakte, men jevnt resultatmønster. Forløpet av dette steroidet bør være minst 8 uker.

Som sådan er fenomenet rollback ikke observert bortsett fra tap av væske som er ervervet på grunn av den østrogene aktiviteten til Equipoise. Den største fordelen med Boldebolin-kurset er minimum av negative og bivirkninger. Sammen med langtidsvirkende testosteron kan du få en merkbar muskeløkning uten mulig gynekomasti, akne, og viktigst av alt – uten å skade leveren. Mange profesjonelle kroppsbyggere anser Boldenone for å være et must for deres første kurs, spesielt for de med en slank kroppsbygning.

Boldebolin bivirkninger

Som allerede nevnt, er det praktisk talt ingen. Androgen aktivitet er lav, som et resultat av at maskuliniseringsprosesser ikke vil bli observert selv for kvinner. Du vil ikke få bryster (gynekomasti), spesielt med riktig dose og bruk av testosteronestere som Enanthate. Alt det fine med Boldebolin ligger i muligheten for en full kombinasjon med klassiske testosteronkurs med minimalisering av alle bivirkninger.

Post-syklus terapi etter Boldebolin

Behandling etter syklus begynner bare 14-18 dager etter siste injeksjon av en solo-kur med Boldenone eller en hvilken som helst «cocktail» basert på testosteron og Boldebolin-estere. Alt er ganske standard: bruk antiøstrogener og tilsett gonadotropin for å stimulere produksjonen av ditt eget testosteron.

For nybegynnere kan vi også anbefale et pro-medlem av IFBB-siden for å gi deg litt informasjon om Boldenone Undecylenate, deres objektive anmeldelser om de forskjellige forskjellige merkene, de beste Equipoise-syklusene til å begynne med og litt informasjon fra erfaring, angående resultatene og hvordan du kjører en riktig PCT.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boldebolin (hetteglass)”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *