Clen-Max

kr482.50

Compare
SKU: 519 Category: Tag:

Description

Clenbuterol 40mcg 100 piller

Clenbuterol, også kjent som «Clen» er et stoff som ikke kan ignoreres. Dens første fordelaktige kvalitet er dens anti-kataboliske effekt, dvs. den forhindrer muskelvev i å bli ødelagt, ved å bli brukt som en kilde til drivstoff av kroppen under intensive treningsøkter. I denne forbindelse bør Clenbuterol brukes etter steroidsykluser for å opprettholde en større mengde økt muskelmasse og styrkeindikatorer, men Clen brukes også under steroidsyklusen for å hjelpe og gå ned de ekstra kiloene med vekt. Dette andre plusset kommer fra dens evne til å fremme fettforbrenning, ved å øke kroppens temperatur litt slik at den kan begynne å brenne fett fra det øyeblikket du går inn i treningsstudioet.

Den tredje er evnen til å kjøpe clenbuterol for å utvide bronkiene i lungene, noe som forårsaker en effekt som kan gjøre det lettere å puste for utøveren. Under trening er dette veldig merkbart og utholdenheten øker på grunn av høyere oksygenmetningsnivåer i blodet. Ved å utvide bronkiene kan idrettsutøvere jobbe mye hardere mye lenger og utholdenheten deres øker kraftig. Clenbuterol er et veldig populært stoff innen trening før konkurranse når det er nødvendig å forbrenne overflødig kroppsfett og vann fra kroppen.

Clenbuterol er ikke en dårlig fettforbrenner i prinsippet. Og hvis du kombinerer det med skjoldbruskkjertelhormonet (T3 – cytomed), veksthormoner og en kur med steroider for kutting, vil effekten av fettforbrenning vise seg å være mer enn fantastisk. Dessuten øker Clenbuterol effekten av andre steroider ved å akselerere proteinmetabolismen. Clenbuterol er ikke et steroidmedikament, så det er få eller ingen vanlige bivirkninger. Ikke bare menn, men også kvinner kan kjøpe Clenbuterol og begynne å bruke det innenfor deres treningsregimer. Prisen er ganske lav og den er ikke forbudt i Norge for sportslig bruk. Du kan kjøpe dette fantastiske stoffet i vår nettbutikk for steroider og begynne å føle dets store effekter.

Clenbuterol-syklus (dosering og administrering)

Varigheten av løpet av Clenbuterol er 2 uker, deretter utvikles toleranse for stoffet (reseptortoleranse) og effektiviteten til stoffet reduseres. Etter denne to ukers syklusen må du ta en to ukers pause før du kan gjenta kurset igjen. Det to uker lange kurset ser slik ut, hver dosering tas en gang daglig, helst 1 time før treningen finner sted:
• Dag 1: 20mcg
• Dag 2: 40 mcg
• Dag 3: 60 mcg
• Dag 4: 80 mcg
• Dag 5: 100 mcg
• Dag 6-12: 120mcg
• Dag 13: 80mcg
• Dag 14: 40mcg
Etter at du har fullført dette to ukers kurset, gjennomføres din to ukers pause. Etter denne hvileperioden kan du gjenta samme kurs og dette kan gjøres av og på i 12 uker. Etter denne tremånedersperioden anbefales det å ta litt fri fra å bruke Clenbuterol, men heldigvis vil du da ha en fantastisk figur.
Den optimale tiden for å ta clenbuterol for salg noen idrettsutøvere er om morgenen (for ikke å provosere søvnløshet og mangel på søvn, også effektiviteten til stoffet er høyere om morgenen). Dette er en flott metode hvis treningstimene er om morgenen, men hvis du ikke trener før om kvelden, finner de fleste idrettsutøvere det mer effektivt å ta Clenbuterol før de går på treningsstudio. Etter hvert som dosen øker, kan du begynne å ta dette stoffet i 2 doser, en gang om morgenen og en gang om ettermiddagen (helst før treningstiden). Utvalget av doser er ganske bredt. Noen idrettsutøvere tar opptil 240-280mcg per dag, som tilsvarer 6-7 tabletter av stoffet, men dette er for de mer erfarne og avanserte idrettsutøverne som kjenner kroppen sin og deres toleransenivå for dette stoffet. Solokurset til Clenbuterol har et sted å være, men forvent ikke over fantastiske resultater. Syklusene til Clenbuterol er hovedsakelig adoptert i store sykluser som inneholder andre anabole stoffer og Clen for de mest avanserte brukerne, brukes som et kraftig «pre-workout» stoff for å hjelpe og rive alt fett og vann fra kroppen, også som øker utholdenheten for utøveren.

Anbefalte doser av Clenbuterol når det brukes alene for kutting og vekttap:

• For menn: 120-140mcg per dag.
• For kvinner: 80-100mcg per dag.

Mulige Clenbuterol bivirkninger

Når du snakker om bivirkningene av Clenbuterol, disse er hovedsakelig uhørt, men som alle stoffer, når misbrukt, kan bivirkninger oppstå. Her er noen av bivirkningene som har blitt rapportert fra brukerne.
• skjelving;
• Svette;
• Søvnløshet;
• Angst;
• Hjertebank;
• Økt blodtrykk.
Disse bivirkningene er for det meste forbigående og forsvinner etter avsluttet bruk av stoffet. De fleste bivirkningene fra brukeren av dette stoffet kommer fra overdrevne doser eller bruk av dette stoffet i lengre varighet enn anbefalt. Etter at du har kjøpt Clenbuterol og følger disse instruksjonene riktig, skal ingen av disse bivirkningene oppstå (du har ingen intoleranse mot dette stoffet, selvfølgelig).
Vår Norge baserte butikk tilbyr farmasøytisk kvalitet Clenbuterol for salg i Norge i forskjellige doser: 20mcg, 40mcg og 60mcg per pille.
Våre britiske kunder kan velge Clen piller produsert av kjente farmasøytiske merker som Maxtreme, Alpha Pharma og andre.
Alle produktene er fabrikkforseglet og passerer streng kontroll. Vi ønsker ikke å risikere våre Norge-kunders helse ved å tilby dem underjordiske produkter (egentlig hjemmelagde faner). I stedet er alle våre leverandører lovlige og kjente farmasøytiske merker som holdes under kvalitetskontroll av offisielle byråer.
Våre amerikanske besøkende kan kjøpe Clenbuterol i USAs steroidbutikk.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Clen-Max”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *