Testovorin Depot-250

kr328.70

Compare
SKU: 12043 Category: Tag:

Description

Beskrivelse

TESTOVORIN DEPOT-250

Dette er et anabole-androgent steroid fra BM Pharmaceuticals. Det har en langvarig effekt og god ytelse for å få muskelmasse. Det er veldig populært innen kroppsbygging, styrkeløft og vektløfting. Testovorin Depot-250 er laget basert på Testosteron Enanthate. Denne esteren ble opprettet i forrige århundre. Imidlertid brukes den fortsatt effektivt i dag. Det ble opprinnelig brukt til medisinske formål bare for å behandle kvinnelig onkologi og utviklingsforsinkelser hos ungdom.

Hovedtrekkene og positive egenskapene til stoffet

Dette steroidet har store anabole og androgene effekter. Samtidig har den lang eksponeringstid. På grunn av dette kreves injeksjoner sjelden. Komponentene i stoffet øker metningen av vev og blod med oksygen. Den store fordelen med Testosterone Enanthate er dens evne til å gi:

Et effektivt sett med kvalitetsmuskler
Økt styrke og utholdenhet
Økt seksuell aktivitet og energi
Økt appetitt
Økt styrke i bein, ledd og leddbånd
Rask restitusjon etter trening
Måter å bruke Testosterone Enanthate

Legemidlet er aktivt i ca 2 uker. For å opprettholde det ensartede innholdet gjennom hele kurset, gis injeksjoner 1-2 ganger i uken. Den anbefalte ukentlige dosen er 250-750 mg. For nybegynnere er det bedre å bruke minimumsdosen slik at du kan kontrollere og spore kroppens tilstand. Erfarne idrettsutøvere kan bruke høyere doser. Kursets varighet er 8-10 uker.

Kombinasjoner med andre AAS

Testosteron Enanthate kombinerer godt med andre stoffer. For å øke effekten når du får muskler, bruk for eksempel Nandrolon eller Turinabol. Winstrol brukes i kombinasjon med Testosterone Enanthate med det formål å tørke.

Mulige bivirkninger

Som ethvert steroidmedikament har Testosteron Enanthate bivirkninger. På grunn av den høye sannsynligheten for aromatisering øker innholdet av kvinnelige hormoner i kroppen. I dette tilfellet observeres følgende effekter:

Opphopning av overflødig væske i kroppen
Utseendet til hevelser
Bryst forstørrelse
For å nøytralisere disse effektene, er det nødvendig å legge til aromatasehemmere til kurset.

Det reduserte testosteroninnholdet forårsaker en sterk androgen effekt fra anabole steroider. I dette tilfellet kan disse observeres:

Dannelse av akne på rygg, ansikt, skuldre
Huden blir fet
Skallethet
Undertrykkelse av den naturlige produksjonen av testosteron
Etter å ha fullført steroidforløpet, anbefales det å utføre PCT for å gjenopprette hormonbalansen.

Anmeldelser av stoffet

De fleste idrettsutøvere som har brukt steroidet gir positive kommentarer om det. De bemerker den lave frekvensen av injeksjoner og høy effektivitet. Oftest brukes Testosteron Enanthate av kroppsbyggere og vektløftere.

Du kan kjøpe steroider basert på Enanthate og andre aktive ingredienser i butikken vår. Vi tilbyr originale kvalitetsprodukter med levering til Norge. Ved behov kan du få råd fra våre spesialister. De kan hjelpe deg med å bestemme hvilket kurs du skal velge for den mest effektive treningen.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testovorin Depot-250”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *