Enanthate 400

kr766.30

Compare

Description

ENANTHAT 400

Testosteron Enanthate er et kraftig steroid med høy androgen aktivitet og virkningsvarighet. Bruken av dette stoffet beriker atleten med de gunstige egenskapene til endogent testosteron, normaliserer nitrogenbalansen, øker appetitten, utvikler primære seksuelle egenskaper, stimulerer aktivt libido, seksuell aktivitet, etc.

Enanthat 400 er et kvalitetsmedikament basert på virkestoffet Testosteron i forestret form med den lange esteren Enanthate festet, samt en høy konsentrasjon av stoffet på 400 mg/ml. Denne formen for testosteron er den mest populære i kroppsbyggingsverdenen, siden den har en lang periode med virkning, høy effektivitet når det gjelder å få masse og styrke, samt stor praktisk og lønnsomhet i løpet av kurset, på grunn av det faktum at stoffet gjør det. ikke krever hyppig administrering og for Testosteron Enanthate er prisen vanligvis en størrelsesorden lavere enn andre steroider.

Effekt og handling

Testosteron Enanthate brukes til forskjellige formål, opprinnelig ble stoffet brukt i medisin for å behandle seksuell dysfunksjon, stimulere spermatogenese og behandle andre plager i det reproduktive systemet hos menn. For øyeblikket er hovedmålgruppen for testosteronbrukere idrettsutøvere. Dette skyldes en rekke fordeler og effektiviteten som dette steroidet har. I kroppsbygging er Testosterone Enanthate verdsatt for sin evne til å bygge store mengder muskelmasse på kort tid. I gjennomsnitt, i løpet av ett kurs på 5 uker, kan en idrettsutøver få opptil 15 kg rene muskler med minimal vannretensjon, i noen tilfeller enda mer. Enanthate har et likt forhold mellom anabole og androgene egenskaper, derfor, som et resultat av inntaket, utvikler både eksterne indikatorer på muskler og fysiske seg i en akselerert hastighet.

Generelle mottaksresultater:
Rask utvikling av muskelmasse på opptil 15 kg i en kur
Betydelig økning i ladningen av energi- og strømindikatorer
Stimulering av libido og seksuell aktivitet
Styrking av beinstrukturen i kroppen
Normaliserer nitrogenbalansen, muskelprotein og oksygentilførsel
Kan bidra til å brenne fett ved normale doser

Påføringsmetoder

En Testosteron Enanthate-kurs brukes vanligvis i perioder med masseøkning og styrkeutvikling. Resepsjonen gjøres ofte alene (solo), men i kombinasjon med andre legemidler som Deca Durabolin, som også kan kjøpes på vår nettside, kan resultatene øke med ca. 4 ganger.

Anbefalte doser for en gjennomsnittlig idrettsutøver er 400-800 mg per uke, og injeksjoner bør utelukkende gjøres i et tykt lag med muskler (deltas, lår, rumpe). Mer erfarne idrettsutøvere kan øke dosene opp til 1000 mg per uke, men det er viktig å forstå at slike doser kan stimulere bivirkninger.

Fordi det har en lang halveringstid, brukes Testosteron Enanthate i lange kurs med vektøkning, så den beste løsningen ville være å kombinere det med medisiner med kortere virkningsperiode. Det er tilrådelig å kombinere en kurs av Testosteron med Dianabol, som vil være nyttig for utvikling av muskelmasse.

På grunn av det faktum at testosteron har en høy androgen indeks, øker dette sjansene for å aromatisere androgener til østrogen, som igjen kan føre til uønskede reaksjoner som gynekomasti og væskeretensjon. Rollback-fenomenet kan også være tilstede etter kurset, siden noe av vekten som går opp vil bestå av væske. For å redusere tilbakerullingsfenomenet og beskytte musklene dine mot ødeleggelse, anbefales det å kjøpe Clenbuterol og ta det i små doser, under og etter kurset. Clenbuterol fungerer som en anti-katabolisk og fettforbrenner, og stimulerer derved Testosteron Enanthate til å få bare ren tørr masse.

Bivirkninger

Sjelden nok og med overestimerte doser kan følgende bivirkninger forekomme:

En reduksjon i nivået av hCG
Midlertidig testikkelatrofi
Reduksjon i antall sædceller
Forstørrelse av prostatakjertelen
Gynekomasti (for eliminering anbefales det å ta Clomid etter kurset)
Kviser
På anabole-steroider.com kan du kjøpe høykvalitets Testosterone Enanthate av Dragon Pharma som har vist seg å være effektivt, trygt og til en rimelig pris.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enanthate 400”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *