Provironum

kr152.60

Compare
SKU: 637 Category: Tags: ,

Description

PROVIRONUM

I struktur er Proviron et androgen som brukes aktivt i kroppsbygging og fitness til ulike formål. For øyeblikket er det blant de mest kjøpte androgen-orienterte stoffene og kan brukes til mange formål, noe som gir den mannlige brukeren mange positive effekter ved bruken.

Funksjoner av Proviron:

* Har en anti-østrogen effekt;
* Kan forbedre produktiviteten til mange steroidkurs;
* Minimerer mulige bivirkninger forbundet med østrogener og aromatisering;
* Øker libido og intensiverer erektilfunksjoner;
* Spesialemballasje og en kode som eliminerer risikoen for å falle inn i en falsk;
* Har et akseptabelt forhold mellom pris og kvalitet;
* Brukes av både profesjonelle og nybegynnere.

Hva er Proviron?

Den aktive ingrediensen i denne typen Proviron er Mesterolone (1-metylert DHT). Hvis vi ikke går for mye inn på den teoretiske siden, kan vi si at dette er et derivat av prohormonet, det vil si Dihydrotestosteron.
I motsetning til klassisk testosteron, forårsaker denne analogen hovedsakelig androgene effekter, mens det mannlige hormonet viser mer anabole egenskaper. Hovedforskjellen til dihydrotestosteron i denne sammenhengen er dens manglende evne til å konvertere til kvinnelige hormoner. I tillegg er dets molekyler i stand til å binde seg til aromatase og hemme dens virkning, som et resultat av at prosentandelen av aromatisering av mannlige hormoner til kvinnelige synker, og samtidig er det en reduksjon i mulige bivirkninger, som f.eks. gyno, sterk vannretensjon, et fall i libido og mer.
Proviron i kroppsbygging brukes til ulike formål og på alle nivåer fra profesjonelle til nybegynnere. Proviron er i stand til å forbedre de anabole prosessene på grunn av aktiveringen av reseptorer og den tilsvarende tilstrømningen av fritt testosteron, som brukes til å opprettholde en positiv nitrogenbalanse eller proteinsyntese. Dessverre er denne effekten av Proviron bare uttrykt hos personer med bevisst lave indikatorer på produksjonen av sitt eget testosteron og dets frie form.
Riktig bruk av Proviron vil bidra til å gi musklene stivhet på grunn av dens androgene natur. Hvis banen er designet for tørking og du har tømt ut overflødig vann, vil Proviron gi en viktig slutteffekt: separasjon, stivhet og dybde av muskler. Det er derfor det brukes av mange fagfolk, og til og med på PCT (Post Cycle Therapy).

Proviron-doser

De generelle dosene av Proviron avhenger av de ønskede målene. Men i de fleste tilfeller er standardordningen egnet for idrettsutøvere: 50 mg enten hver dag eller annenhver dag. I enkelte tilfeller øker den til 75 og til og med 100 mg per dag, men dette gjelder allerede i større grad for profesjonelle kroppsbyggere som opptrer på scenen eller de svært erfarne brukerne.

Ikke overskrid den angitte dosen. Ethvert androgen har sin positive effekt bare når det doseres riktig. Overdoser kan skade helsen din og føre til noen uønskede bivirkninger.

Når og hvordan ta Proviron?

Proviron er flott for alle kurs basert på Nandrolon, Trenbolone, Oxymetholone, Testosteronestere og noen ganger til og med Dianabol. Generelt kan alle legemidler som har høye nivåer av aromatisering eller gestagen aktivitet (beholder vann og omdannes til det kvinnelige hormonet østrogen) suppleres med en kur med Proviron. Selv om Proviron ikke er et anti-progestin stoff, fremmer det ikke denne aktiviteten, så bruk av dette sammen med Nandrolon og Trenbolone kan fortsatt være svært fordelaktig.

Effekten av å ta Proviron i dette tilfellet vil være ekstremt positiv. Betinget kan det kalles assistent på kurset. Takket være dens androgene aktivitet, vil den justere nivåene av kvinnelige hormoner og vil ikke tillate aromatiseringsprosessen å stige til et høyt nivå, og samtidig vil Proviron undertrykke mulig utseende av gyno, overdreven akkumulering av vann, en treg ereksjon og mye mer. Dette brukes som et lett anti-østrogen for kurset.

Gynekomasti og Proviron

Den mest forferdelige bivirkningen av et steroidkurs kan betraktes som gynekomasti, det vil si utviklingen av brystkjertlene, også kjent som brystvevet. Dersom du ikke ønsker å komme over denne problemstillingen, anbefales det å ha 1-2 bokser Proviron på forhånd før kurset. Hvis brystvortene eller området i nærheten av dem hovner opp og en karakteristisk kløe oppstår, begynn umiddelbart å ta Proviron, men i rimelige doser (50-75 mg) hver 3.-7. dag vil du kunne undertrykke den innledende fasen av gynekomasti, som er en svært verdifull kvalitet som Proviron besitter.

PCT (Post Cycle Therapy) og Proviron

Effekten av Proviron vil være null og til og med negativ i tilfelle du bruker stoffet under behandling etter kurset. Som du vet, er hovedmålet med PCT å gjenopprette produksjonen av brukerens eget testosteron. Selvfølgelig kan du ikke bruke androgener til dette, inkludert Proviron, ellers vil du ganske enkelt presse ditt eget nivå av det mannlige hormonet ned, og PCT vil ikke helt gjøre jobben sin. Proviron brukes hovedsakelig til utvinning av sædcellene, dette gjør at personer som har brukt steroider i lang tid kan ha en bedre sjanse til å bli gravid.

Bivirkninger av Proviron

En alvorlig «bivirkning» er en sterk ereksjon. Hvis du bruker en kompott av testosteronestere og Proviron, vær forberedt på at enhver jente vil bli mer attraktiv. Libidonivået når du tar Proviron hopper til grenseverdiene, spesielt på bakgrunn av injiserbar testosteroneter, enten det er Enanthate eller Propionate.

Mange idrettsutøvere inkluderer ikke Proviron i sine kombinerte kurs på grunn av dette faktum. Det er derfor idrettsutøvere kjøper Proviron kun som et nød-antiøstrogen (demping av gyno) for kurset eller for å øke sædcellene. Husk: Proviron er ikke en Clomid, og den kan ikke erstatte den. Dette er helt andre stoffer. Imidlertid kommer Proviron på topp for mange brukere på grunn av sine mange gode fordeler!

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Provironum”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *