Turanabol

kr1,162.30

Compare

Description

TURANABOL

Turanabol regnes med rette som en av de mest effektive og høykvalitets medisiner produsert av selskapet Dragon Pharma. Den aktive ingrediensen i stoffet, 4-Chlordehydromethyltestosterone, også kjent som Turinabol, forbedrer fysisk form og stimulerer metabolske prosesser i kroppen. En idrettsutøver, som følger en bestemt diett og følger anbefalingene fra en spesialist, kan raskt få opptil 3 kg rene muskler. Vanligvis tas beslutningen om å kjøpe Turinabol ikke bare av erfarne idrettsutøvere, men også av nybegynnere.

Effekter

Pris til kvalitet er det beste forholdet for dette stoffet, som tilhører premiumklassen når det gjelder effektivitet. En idrettsutøver, med streng overholdelse av kurset, dietter og doser, kan oppnå følgende resultater fra et Turinabol-kurs:
* Øker appetitten;
* Stimulerer økningen i kvalitetsmuskelmasse;
* Øker fysisk ytelse;
* Øker utholdenhet;
* Oppmuntrer til trening med høy intensitet.

Hvordan å bruke

Som alle andre steroider, bør Turinabol av Dragon Pharma tas i strengt samsvar med anbefalingene fra en spesialist. Det er ikke for ingenting at idrettsutøvere hver dag gir mer og mer preferanse til dette stoffet. Ved å dømme etter en rekke anmeldelser, lar stoffet deg oppnå en økning i høykvalitets muskelmasse og en merkbar økning i fysisk form. På slutten av opptaksforløpet er det viktig å gjennomgå PCT, for dette er det bedre å ta Clomid.
I gjennomsnitt kan dosen variere fra 30 mg til 40 mg. I isolerte tilfeller har noen lov til å ta stoffet i en dose på 60 mg. Erfarne idrettsutøvere kan bruke Turinabol for å forsterke effekten i kombinasjon med andre steroider.

Bivirkninger

Ved å følge anbefalingene fra en spesialist angående dosering, kan mulige bivirkninger minimeres. Turinabol undertrykker kun moderat kroppens naturlige produksjon av testosteron, og den toksiske effekten av tablettene på leveren er lav hvis de ikke blir overbrukt.

Anmeldelser

I motsetning til testosteron,  Hvis vi sammenligner stoffet med Methandienone, så har kjøp turinabol en lavere anabol aktivitet, og er mer balansert, som sjelden konsumeres alene, Turinabol fungerer bra uten ekstra AAS. Selv nybegynnere bruker det fordi det sjelden viser bivirkninger og ikke skader kroppen ved rimelige doser. Det eneste er at stoffet dukket opp relativt nylig i verdensmarkedets enorme omfang, og det er veldig sjeldent i nettbutikker med sportsfarmakologi. Imidlertid tilbyr vår nettbutikk sine kunder muligheten til å kjøpe original Turinabol fra Dragon Pharma til en rimelig pris.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Turanabol”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *