Testobolin (pærer)

kr730.00

Compare

Description

TESTOBOLIN (pærer)

Testobolin er et anabole middel produsert av Alpha Pharma. Den er formulert basert på Testosterone Enanthate, en av de naturlige testosteronesterne. Denne typen stoffer har en langvarig effekt. På grunn av denne egenskapen trenger ikke injeksjoner av stoffet å gjøres ofte.

Egenskaper til stoffet og effekter på kroppen

Farmakologi basert på denne esteren har vært brukt i svært lang tid. Testosteron har flere positive effekter på kroppen til idrettsutøvere. Det hjelper dem å komme seg etter treningsstudioet og forbedrer definisjonen av muskler. Andre effekter av å ta Testosteron Enanthate inkluderer:
* Økning i muskelmasse
* Økte parametere for styrke og utholdenhet
* Økt styrke i bein og ledd
* Stimulere den generelle tonen i kroppen
Blant ulempene med stoffet er en ganske sterk tilbakeføringseffekt og høye kostnader. Prisen oppveies imidlertid av tilgjengeligheten. Mange billige legemidler kan være svært vanskelige å finne.

Påføringsmetoder

I tillegg til virkningsvarigheten har Testosteron Enanthate minimal effekt på leveren. Injeksjoner reduserer den negative effekten. For å opprettholde innholdet av stoffet i kroppen, anbefales det å gi injeksjoner en gang i uken. Doseringen for en slik mottakelse bestemmes av idrettsutøverens erfaring med bruk av sportsmedisiner og i henhold til deres kondisjon og helsetilstand.
For nybegynnere er en dose på 250 mg per uke passende. Profesjonelle idrettsutøvere tar 500 mg eller mer. Doseøkninger bør overvåkes av en idrettslege for å unngå negative effekter på kroppen. Kurset varer ca 8-10 uker.

Mulige bivirkninger

Alle Enanthate-preparater forårsaker aromatisering. Av denne grunn bør Testosterone Enanthate brukes med stor forsiktighet. I de fleste tilfeller manifesteres den negative effekten med individuell intoleranse mot komponentene eller overskridelse av dosen av stoffet. På grunn av den østrogene effekten av å ta stoffet, kan følgende bivirkninger vises:
* Hevelse
* Ansamling av overflødig væske i kroppen
* Bryst forstørrelse
For å forhindre slike manifestasjoner, introduseres antiøstrogener i løpet av steroider. De blokkerer aromatiseringsprosesser.
En stor androgen effekt og en økning i testosteronnivåer er årsaken til manifestasjonen av slike effekter som:
* Utseendet til akne på ryggen og ansiktet
*Fet hud
* Skallethet
* Økt kroppsbehåring
For å gjenopprette hormonbalansen anbefales det å bruke PCT etter fullført kur med steroider.

Kombinasjon med andre legemidler

Testosteron Enanthate kan brukes i kombinasjon med andre anabole steroider. For et effektivt sett med muskler brukes Nandrolon eller Trenbolone. Winstrol brukes til tørking av høy kvalitet. I dette tilfellet må du justere dosen av medisiner.

Testosteron Enanthate Meninger

For det meste gir idrettsutøvere positive anmeldelser om stoffet. Denne anabole har en stor tilbakerulling, men den stoppes ved hjelp av PCT, og den gjenværende massen er av høy kvalitet, tett og definert.
Du kan kjøpe Testosterone Enanthate og andre steroider i vår nettbutikk. Vi tilbyr kun kvalitetsprodukter og en bred katalog med sportsfarmakologi. Våre konsulenter kan også hjelpe deg med å velge et effektivt kurs avhengig av treningserfaring og alder.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testobolin (pærer)”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *