Cypionat 250

kr648.40

Compare

Description

Beskrivelse

Testosteron Cypionate av Dragon Pharma er en av de mest populære injiserbare steroider som brukes i sport for å forbedre fysisk form. Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet ligner i aktivitet og funksjonalitet på testosteron, et hormon som produseres uavhengig av menneskekroppen. Den eneste forskjellen er den langvarige effekten. I denne syntetiske analogen, etter å ha kommet inn i blodet, begynner den å bryte ned, og beholder aktiviteten i 2 uker.

Steroide effekter

En riktig sammensatt syklus av Testosteron Cypionate lar deg oppnå følgende resultater:
• Stimulering av proteinproduksjonsprosesser;
• Akselerert vekst av muskelfibre;
• Økning i fysisk form og aktivitetsindikatorer;
• Økt seksuell aktivitet;
• Reduksjon av smertefulle opplevelser i leddbånd og ledd;
• Akselerasjon av regenereringsprosesser;
• Stimulering av prosessene for produksjon av erytrocytter;
• Forbedring av trivsel.

Anbefalinger for bruk

Nybegynnere og amatører kan begynne å ta Testosteron Cypionate i en ukentlig dose som ikke overstiger 250-500 mg. Idrettsutøvere med erfaring i å ta sportsfarmakologi kan ta steroidet med en dose på opptil 1000 mg. Varigheten av syklusen bør ikke være mer enn 8-10 uker.
Kombinasjon

For å få maksimalt resultat av å ta det uten bivirkninger, anbefales det å bruke steroidet i kombinasjon med andre steroider. For eksempel, i vekttreningskurs, foretrekker mange idrettsutøvere kombinasjonen av dette steroidet med nandrolon.

I noen tilfeller, sammen med Cypionate, anbefales det å ta aromatasehemmere.

Bivirkninger

Ved å ta steroidet i samsvar med anbefalingene fra en spesialist klarer mange å fullføre kurset uten bivirkninger. Testosteron Cypionate er imidlertid preget av en tilstrekkelig høy androgen aktivitet, som kan forårsake gynekomasti. Denne bivirkningen viser seg i form av hevelse eller sårhet i brystvorten. For å forhindre eller minimere slike bivirkninger, anbefaler eksperter å ta et anti-østrogen som Clomid.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cypionat 250”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *