Testocyp

kr695.60

Compare

Description

TESTOCYP

Testosteron Cypionate er en lang ester av testosteron som brukes aktivt i Europa og Amerika. Hvis vi i landene i det tidligere Sovjetunionen ser en universell etterspørsel etter Testosteron Enanthate, så kjører dens analog – Cypionate showet utover havet. Derfor er det litt vanskeligere å kjøpe Testosterone Cypionate i Norge, men vår nettbutikk forenkler denne prosessen ved å tillate raske leveranser og også et utvalg merkevarer i vår nettkatalog.

I henhold til strukturen er dette en ester med lang kjede. Halveringstiden er i gjennomsnitt 8-12 dager, og den totale aktiviteten kan vare i en halv måned eller mer. Dette gjør dette stoffet til et av de mest praktiske (sjeldne injeksjoner og med en ensartet hormonell bakgrunn).

Det er verdt å merke seg at testosteron i enhver form er utmerket for å få muskelmasse, da det har den mest uttalte positive effekten på styrkeindikatorer og evnen til å opprettholde den oppnådde muskelmassen. I motsetning til andre anabole legemidler, utøver Testocyp praktisk talt ingen belastning på leveren og sliter ikke ut hormonsystemet. Fraværet av de uttalte toppene og reduksjoner i hormonnivåer bidrar til god helse og minimerer bivirkningene. Generelt er Cypionate en verdig konkurrent til Enanthate. I tillegg, ikke glem den attraktive prisen på dette stoffet.

Effekter av et kurs med Testocyp:

• Rask og betydelig økning i muskelmasse;

• Minimal vannretensjon i kroppen ved lave doser;

• En merkbar økning i styrkeindikatorer;

• Fravær av en uttalt belastning på leveren;

• Rask restitusjon mellom intensive treningsøkter;

• Økt libido og økt seksuell lyst;

• Forbedring av humør og utseendet til en følelse av munterhet;

• Svak rollback-fenomen med en kompetent PCT;

• Jevn hormonell bakgrunn uten jevne topper;

• Evnen til å få definerte muskler på slutten av kurset ved å fjerne væsken fra kroppen.

Anbefalinger for å ta Testocyp

Testosteron Cypionate bør konsumeres i henhold til instruksjonene, som er de samme for alle varianter av testosteron. Det anbefales ikke å overstige 500-1000mg per uke, da dette ikke vil gi en spesiell økning i restitusjonshastigheten eller muskeløkning, men samtidig øke risikoen for bivirkninger og aromatisering.

Hvis du bruker en solo-kur med Testosteron Cypionate, anbefales det å injisere fra 250 til 500 mg per uke. For å opprettholde nivået av hormoner på et høyt nivå, er det nødvendig å gi en injeksjon per uke. Dette solokurset kan brukes av både nybegynnere og mer erfarne idrettsutøvere.

I følge en rekke anmeldelser om Testosteron Cypionate, anbefales det å kombinere det bare med orale anabole legemidler. Kombinasjoner med Deca og andre injeksjoner er best for de mer avanserte brukerne. Den mest optimale syklusen er med Dianabol, Turinabol, Winstrol, Primobolan (tabletter) eller Oxandrolone. Doseringen for dette legemidlet forblir uendret innenfor disse syklusene.

Som nevnt brukes injeksjoner fra 500 til 1000 mg per uke kun av profesjonelle idrettsutøvere. Vi anbefaler ikke å øke slike doser av Cypionate, da du ganske enkelt kan ødelegge det ønskede resultatet på grunn av de mer uttalte aromatiseringsproblemene. I de fleste tilfeller vil 500 mg per uke være mer enn nok selv for de avanserte brukerne.

Bivirkninger av Testosteron Cypionate

Ved feil bruk av Cypionate (overdoser, hyppige injeksjoner eller lengre varighet av en syklus) kan det forårsake aromatisering, som er konvertering av mannlige hormoner til kvinnelige hormoner, som et resultat av at det vil være en risiko for å møte gynekomasti. For å forhindre slike bivirkninger, brukes hjelpemidler, for eksempel Anastrozol. Et billigere alternativ kan kalles Clomid og Tamoxifen, men det er bedre å bruke dem bare innenfor PСT.

Hvis du følger anbefalingene for bruk, er Testocyp et trygt stoff. Med en kompetent mottakelse vil du ikke møte bivirkningene. Følg doseringen ovenfor og alt vil være bra.

PCT etter et kurs med Testocyp

Cypionate er en lang ester. Post-syklusterapi begynner bare 10-15 dager etter den siste injeksjonen. I løpet av denne tiden blir de injiserbare Cypionate-molekylene nesten fullstendig kastet. Vi anbefaler å kjøpe Clomid eller Tamoxifen for dette utvinningsstadiet. I noen tilfeller kan Anastrozol være nyttig innenfor PCT også for å håndtere eventuelle overskytende østrogennivåer.

Hvis du ønsker å gjenopprette testiklene og den generelle fruktbarheten raskere, kan du begynne å injisere gonadotropiner med 500-1,00 IE per uke. Gjennomsnittlig varighet av PCT er 2-4 uker.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testocyp”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *