Singanitropin 100iu

kr4,021.70

Compare

Description

SINGANITROPIN 100IU

Singanitropin eller Human Growth Hormone (HGH), også kjent som Somatropin, er et hormon med anabole effekter, dvs. fremmer muskelvekst. Dette er et naturlig stoff som produseres inne i menneskekroppen for å stimulere fysisk vekst. Det er dette hormonet som er ansvarlig for veksten av barn og ungdom til voksne.

Men i kroppen vår synker nivået av veksthormon med alderen: etter 30 år synker det med 25% hvert tiende år, og når 25% av den opprinnelige mengden ved fylte 60. Etter noen mening, hvis det ikke sank. , da ville gjennomsnittlig levealder være 140 år gammel, folk i verden være høyere og muskelmassen deres ville være større. Dette er begrunnelsen bak idrettsutøvere som tar syntetisk veksthormon for å forbedre muskelmasse og ytelse.

Effekter av HGH

Fordelene med veksthormon er mange. Til tross for at det ble oppdaget på 1920-tallet, dukker det også i dag opp med jevne mellomrom studier som snakker om nye muligheter for bruk.

Veksthormon spiller en svært viktig rolle i å bygge muskelmasse: det motvirker virkningen av insulin (som forhindrer fettforbrenning) og fremmer muskelanabolisme og tilegnelse av «tørr» muskeldefinisjon. Det er involvert i prosessene for restaurering og reparasjon av muskelvev. Slik vokser muskelmassen.

Veksthormon stimulerer bruken av fett som energi. Nyere studier på overvektige har utvetydig bekreftet dette faktum.

Det er også kjente fakta om bruk av veksthormon av personer på en diett som prøver å gå ned i vekt når en reduksjon i fettnivået ble ledsaget av en økning i muskelmasse (i fravær av fysisk aktivitet!).

Veksthormon øker fettforbrenningen, samt karbohydrat- og proteinmetabolismen, både i sulten og full tilstand. I en sulten tilstand økes den naturlige produksjonen av veksthormon for oksidasjon av fett for å gi energi for å beskytte mot katabolisme (en tilstand av ødeleggelse av muskelceller, for å bruke dem som energikilde).

Regler for bruk

Hvis HGH bare brukes til gjenopprettingsformål, kan 1-3 IE brukes en gang daglig. For ytelsesforbedring tas HGH daglig med en gjennomsnittlig dose på 4-6 IE. Den vanlige bruksvarigheten er alt fra 6-24 uker avhengig av brukerens mål.

Bivirkninger

HGH forårsaker vekst i mer enn bare musklene, det forårsaker vekst i alle organer i kroppen, bortsett fra øynene og hjernen. Noen vanlige bivirkninger inkluderer leddsmerter, hodepine, influensalignende symptomer og ryggsmerter. Det kan også øke blodsukkernivået hos personer som ikke har diabetes eller glukoseintoleranse.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Singanitropin 100iu”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *