Maxi-Fen-20

kr606.30

Compare
SKU: 521 Category: Tags: ,

Description

Dette stoffet er fra produsenten Maxtreme Pharma og inneholder det aktive stoffet Tamoxifen Citrate, vanligvis kjent som Nolvadex. Det brukes etter en syklus med steroider for å fungere som en aromatasehemmer for å redusere mengden bivirkninger fra anabole steroider.

Effekter

Den viktigste aktive ingrediensen, Tamoxifen, fungerer som en østrogenreseptorblokker som lindrer aromatasesymptomer. Dermed forhindrer stoffet utseendet av aromatiseringsprosesser. Pillen kan redusere de negative effektene til ingenting.
Avhengig av de individuelle parameterne kan stoffet ha en annen effekt. Blant de viktigste effektene som observeres under administrering er følgende:
* Nedgang i østrogeninnhold.
* Forbedring av styrken til bein og ledd. Positive effekter på immunitet.
* Fettforbrennende effekt. Bli kvitt det subkutane fettlaget.

Administrasjonsmåter

Tamoxifen brukes i individuelle doser. De bestemmes av brukerens fysiologiske tilstand og de fastsatte treningsmålene. Når du forhindrer en økning i østrogeninnholdet, brukes en standarddose på 10 mg per dag. For å redusere allerede høye østrogennivåer, er en dose på 15-20 mg per dag foreskrevet.
Det anbefales å ta piller i løpet av dagen med måltider. Du kan ikke tygge eller drikke dem med alkohol. Varigheten av bruksforløpet kan være opptil 3 uker.

Potensielle bivirkninger

Før du begynner å bruke Tamoxifen, bør du konsultere en idrettsspesialist. I løpet av kurset er det nødvendig å strengt observere doseringen og varigheten av medikamentbruken. I tilfeller av brudd på instruksjonene eller intoleranse overfor komponenter, kan følgende bivirkninger observeres:
* Ryggsmerte;
* Akkumulering av overflødig væske i kroppen;
* Økt aggresjon;
* søvnløshet;
* Hodepine;
* Unødvendig angst.
Hvis en av disse bivirkningene oppstår, eller hvis du opplever ubehag og svakhet, bør du umiddelbart oppsøke lege.

Tamoxifen anmeldelser

Idrettsutøvere legger merke til de positive egenskapene til stoffet og den minimale sannsynligheten for negative effekter. Det er indisert for personer som har en naturlig økning i østrogen, så vel som for idrettsutøvere som bruker tunge kurs med anabole steroider.
Det er veldig viktig å overholde treningsprogrammet og kostholdet ditt. Bare i dette tilfellet vil stoffene vise riktig effekt. Ved å legge til dette midlet i steroidkuren din, vil treningsøktene dine bli mer produktive.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maxi-Fen-20”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *