Enanthat 250

kr648.40

Compare

Description

ENANTHAT 250

Enanthat 250 er handelsnavnet til stoffet Testosterone Enanthate av det farmasøytiske selskapet Dragon Pharma. Legendarisk Testosteron Enanthate er det mest anerkjente anabole steroidet i bransjen for massiv muskeløkning og styrke hos kroppsbyggere! Uansett hva du har hørt og vet om andre legemidler for vektøkning, som Dianabol, Anadrol, etc., hvis vi snakker om muskelvekst og styrke, var testosteron og er den dag i dag stoffet nummer 1.

Effekt og handling

Testosteron Enanthate er et langtidsvirkende stoff, på grunn av den tilsatte esteren av Enanthate! Ved å bruke dette stoffet, observerer idrettsutøvere betydelige gevinster i muskelmasse og en økning i styrke og kraft på så kort tid. Enanthate er verdsatt i ulike idretter, både innen styrkeløft og kampsport, og har takknemlig fått gode anmeldelser i forberedelsen av utøvere i idretter der utholdenhet og aggresjon er ønskelig og etterspurt. Effekten av stoffet i kroppen oppnås opptil to eller tre uker!

Idrettsutøvere som brukte Testosteron Enanthate registrerte en vektøkning på opptil 10 kg ved maksimalmerket, og en økning på 15-20 kg i styrkeindikatorer, under middels intensitet trening med et kurs på halvannen måned, noe som gjør stoffet til et utmerket valg for å nå noen av dine mål. Massen kommer ut voluminøs og full som er ledsaget av vannretensjon i musklene.

De positive egenskapene som testosteron har er mange, hvis du ikke overdriver doser, vil du få en uforglemmelig følelse uten å skade helsen din. Pluss, med riktig ernæring og en rimelig syklus, er bivirkninger utelukket.
Noen av de viktigste effektene av å ta Testosteron Enanthate inkluderer:

Støtter beinvekst
Senke kolesterolnivået
Økt proteinsyntese
Hos menn fremmer det dannelsen av sekundære seksuelle egenskaper
Regulering av sædproduksjon
Øker seksuell lyst
Stimulerer aggressiv atferd
Reduserer mottakelighet for smerte
Stimulerer arbeidet til talgkjertlene i huden
Stimulerer frigjøringen av feromoner
Styrer romlig tenkning. Det er bevist at kvinner med lavt testosteronnivå har problemer med å parkere bilene sine.

Hvordan ta Testosteron Enanthate

Den anbefalte dosen er 250-750mg Testosteron Enanthate per uke, men noen kan øke dosen opp til 1000mg. Imidlertid er alle doser over 500 mg best delt inn i separate doser på 250 mg. Det anbefales å ta Clomid og / eller Gonadotropin etter hver kurs med Testosteron Enanthate for å redusere risikoen for bivirkninger.

Vi anbefaler å gjøre injeksjoner 1-3 ganger i uken, fordi halveringstiden til stoffet er 5-10 dager, derfor, for å opprettholde arbeidet, må du gjøre injeksjoner mer enn en gang. En solo-syklus skal vare i 8-10 uker.

Testosteron er faren til alle anabole steroider, så det fungerer vellykket i en solo-syklus og også i kombinasjon med alle anabole steroider.

Mulige bivirkninger av Testosteron Enanthate

Hvis dosene overskrides alvorlig, er følgende bivirkninger mulige: vannretensjon i kroppen, ødem, hårtap, akne, gynekomasti, depresjon, økt aggresjon, nervøsitet, problemer med prostata, smertefulle penisereksjoner (priapisme), nedsatt sædcelle antall, økt hemoglobin i blodet, for tidlig seksuell utvikling, når det brukes av personer under 21 år.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enanthat 250”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *