Sustanon 350

kr839.40

Compare

Description

SUSTANON 350

Sustanon er en multi-esteret testosteronforbindelse. De fire aktive stoffene i dette produktet er: Testosteronisokaproat, testosteronpropionat, testosteron fenylpropionat og testosterondekanoat.

Om stoffet

Testosteron er hovedhormonet for å oppnå de beste resultatene i sport. Enhver riktig steroidsyklus bør være basert på det mannlige hormonet. Den kjente produsenten, Dragon Pharma, innser dette og har produsert et spesifikt kombinert medikament kalt Sustanon 350.
Det er en blanding av testosteronetere med forskjellige effekter av varighet (halveringstider). Den inneholder både raske og lange estere slik at de holder hormonbalansen på ett nivå uten topper eller fall, men denne balansen opprettholdes kun når to administrasjoner gjøres ukentlig. Dette lar brukeren få muskelmasse raskt og effektivt.

Sustanon 350 effekter:

• Rask vekst av muskelmasse;
• Økt styrke og utholdenhet;
• Beskyttelse av ledd og leddbånd;
• Lett vannretensjon, overflødig væske fjernes etter syklusen og gjør musklene mer definerte;
• Ingen bivirkninger ved riktig bruk;
• Det kan kombineres godt med andre steroider;
• Raske og lange effekter på grunn av esterblandingen;
• Praktisk på grunn av muligheten for ikke-hyppige injeksjoner.

Hvordan administrere Sustanon 350

En anbefalt dose av Sustanon 350 er 350-750 mg per uke, avhengig av den enkeltes erfaringsnivå. Vi anbefaler at nybegynnere starter med den lavere dosen på 350mg per uke, siden den høyere doserte versjonen vil være mer enn tilstrekkelig. Hvis nybegynnere kroppsbyggere skulle ønske å øke dosen etter noen uker, anbefaler vi ikke å overskride 500 mg per uke. Blandingen av testosteronestere med forskjellige halveringstider, lar brukeren utføre 1 eller 2 injeksjoner per uke, dette er basert på personlig preferanse for administrasjonsprosessen.
Syklusvarigheten er 6-10 uker. Etter syklusen er mange kroppsbyggere i stand til å få 10 kg muskelmasse. Noen ganger kan de få mindre, men dette vil sannsynligvis bety at det var noen problemer med ernæring, hvile og trening. Muskelmassetilbakeføringen etter syklusen kan være på den høye siden på grunn av aromatiseringen av testosteron, men dette kan reduseres med anti-østrogene medisiner som brukes i syklusen. En annen stor egenskap ved dette stoffet er dets anti-katabolske effekter som stopper musklene som brukes som drivstoffkilde.
Det anbefales ikke å ta en solo Sustanon 350-syklus, da kombinert med andre steroider er risikoen for bivirkninger mye lavere og muskelmassen økes raskere, men dette er for de mer erfarne idrettsutøverne som allerede har syklet med solo-testosteron tidligere.

Hvordan kombinere medisiner i løpet av syklusen?

Vanligvis er Dianabol eller Stanozolol (Winstrol) passende kombinert i en syklus med Sustanon 350. Noen idrettsutøvere administrerer Turinabol. Selvfølgelig er det en god kombinasjon, men ganske dyrt. Når du snakker om anabole steroider, kan Oxymetholone eller vanlig Deca brukes. Den lengre esteren Nandrolone Decanoate er den mest foretrukne av de to for masse bulking sykluser.
En kombinasjon med Deca er en såkalt bodybuilding-klassiker. Den høye anabole indeksen av nandrolon og den høye androgene indeksen for testosteron utfyller hverandre perfekt og minimerer risikoen for bivirkninger samtidig som de får store mengder masse i syklusen.
Sustanon brukes vanligvis ikke til tørking, men med andre skjæremidler som Trenbolone, Masteron og Winstrol vil denne skjæresyklusen gi deg flotte resultater. Hvis det er din første syklus, kan Sustanon 350 brukes med Oxandrolone. Men sistnevnte (oral) bør tas i store doser (50-60 mg om dagen), og det er også ganske dyrt. Dianabol er rimeligere, men vil være sterkere for nybegynnere.

Bivirkninger

Sustanon 350 har de samme bivirkningene som alle testosteronstoffer:
• Hudormer;
• Gynekomasti (ved disposisjon) kan dette behandles med antiøstrogener (Anastrozol) i løpet av syklusen;
• Hemmet testosteronproduksjon (gjenopprettet etter syklusen);
• Redusert libido ved langvarig bruk i store doser;
• Økt behåring på kroppen og andre områder.
Fra et kjemisk synspunkt er dette stoffet testosteron, det vil si uttrykt androgen. I tilfelle det er overskudd av det i kroppen, kan aromatisering begynne når testosteron omdannes til kvinnelige hormoner. Dette forårsaker flere bivirkninger, inkludert feminisering. Så derfor anbefaler vi å følge de ovennevnte anbefalingene. I dette tilfellet vil ikke de negative effektene oppstå.
For å forhindre bivirkninger, bruk alle nødvendige medisiner for behandling etter syklus, inkludert Clomid og Tamoxifen.
Vannretensjon er ikke en alvorlig bivirkning, og den reduseres når behandlingen etter syklusen er fullført. På dette tidspunktet fjernes vann og gjør musklene mer definerte. Selvfølgelig vil noe vekt gå tapt, men dette vil forbedre det generelle utseendet til utøveren.

Post-syklus terapi etter Sustanon 350

I følge tilbakemeldinger om Sustanon 350 kan man finne positiv dynamikk. En riktig terapi etter syklus gjør det mulig å minimere tilbakerullingen og beholde muskelmassen. Behandling etter syklus begynner etter 10-14 dager etter den siste injeksjonen, da halveringstiden til lange estere gir mulighet for lang eliminering av hormoner ut av blodet.
Post-syklus terapi bør inkludere Clomid eller Nolvadex. For de første 2 ukene bør 50mg Clomid eller 40mg Tamoxifen tas, etter dette bør dosen reduseres til 25mg Clomid eller 20mg Tamoxifen de siste 1-2 ukene.
Ta imidlertid ikke Tamoxifen, hvis du har kombinert Sustanon 350 med Nandrolon, da for dette, vil Tamoxifen måtte erstattes med Cabergolin for å motvirke progestinegenskapene som Nandrolon gir i løpet av kurset.
Hvis du i løpet av syklusen føler at brystvortene dine har hovnet opp og en definitiv kløe har oppstått, behandle denne feminiseringen med Cabergolin i syklusen med 0,5 mg hver 4.-5. dag til disse negative effektene har forsvunnet.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sustanon 350”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *