Rexobol-10

kr305.30

Compare
SKU: 558 Category: Tags: ,

Description

Rexobol av Alpha Pharma er en sterk anabol som brukes for å få en god muskelmasse og forbedre styrke. Det orale steroidet inneholder det viktigste aktive stoffet, Stanozolol, som er kjent som Winstrol. Den brukes i kroppsbygging, styrkeløft og vektløfting.

Egenskaper og effekter

Den har en sterk anabol effekt (opptil 320% av testosteron) og lav androgen effekt (opptil 30% av testosteron). Den har en moderat levertoksisitet. Så etter syklusen ta en syklus med hepatobeskyttende midler (fortrinnsvis plantebaserte). Halveringstiden for oral Stanozolol er 8-9 timer. Det kan påvises med dopingprøver i ca 3 uker.
Effekter:
* Det øker litt muskelmasse, men gjør det meste mer definert og hardt;
* Fettforbrenning;
* Skisserer vaskulariteten;
* Forbedret appetitt;
* Overdreven vannfjerning som kan påvirke leddene;
* Ingen tilbakeføring.

Hvordan ta

Winstrol piller av Alpha Pharma kommer i en pakke med 50 piller med 10 mg Stanozolol per pille og er egnet for idrettsutøvere med stor masse. For de som nettopp har startet sin første AAS-syklus, bør dosen ikke overstige 20 mg per dag. For de som har erfaring med steroidbruk, er 30-50mg den beste dosen. Stanozolol er også egnet for kvinner. Det forårsaker ikke virilisering. En pille (10 mg) er nok for idrettskvinner. Syklusvarigheten bør være 6-8 uker. Det anbefales ikke å ta det anabole lenger enn dette. Også en post-syklusbehandling med Tamoxifen er nødvendig. For en god definisjon er en sportsdiett også nødvendig.

Kombinasjoner

Det anabole forsterker effekten av andre steroider. Så det brukes ofte i kombinerte sykluser. For å øke muskelmassen bør et injiserbart steroid tas. Det er godt kombinert med Deca på 200-400mg i uken. For å få tørre og harde muskler, kan den kombineres med testosteronpropionat.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger er vanligvis bare assosiert med en høy dose eller forlenget varighet av en syklus, men kan omfatte:
1. Akne og kviser.
2. Økt arterielt trykk.
3. Leversykdommer.
4. Redusert leddmobilitet på grunn av overdreven vannfjerning.

Tilbakemelding

Idrettsutøvere som har kjøpt Stanozolol av Alpha Pharma og testet det, merk at stoffet ikke har noen bivirkninger hvis dosen følges. En syklus lar deg oppnå gode resultater for å forbedre utholdenhet og øke muskelmassen.

Additional information

Merke

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rexobol-10”

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *